Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за недељу 22. септембар 2024. године: Водолије очекује занимљиво познанство, а Овнове ванредни трошкови

Сазнајте шта вам, после годину дана, доноси улазак Сунца у знак Ваге, као и улазак Месеца у Близанце (после месец дана), шта вас у недељу 22. септембра очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

1726986436_7f6a659af66c0d55b3ba071aa153ac6cfa757a1d.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Сунце у седмој кући, доноси вам новац до краја септембра, а затим ванредне трошкове у првој седмици октобра. Сусрет са уметником, адвокатом или особом која је преко посла присутна у јавности. Главобоља. Притисак.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Сунце у вашој кући посла прави тригон са Ураном у вашем знаку, доносећи вам зараду преко некретнина и грађевинских послова. Осетљиви мокраћни канали. Брачни партнер покушава да вам наметне своје ставове. Подложност повредама.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Улазак Сунца у кућу љубави икреативности, доноси вам нове сусрете и познанства. Подложност повредама. Месец у вашем знаку чини вас популарним и омиљеним у друштву, нарочито супротног пола. Опрез у саобраћају.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Улазак Сунца у Вагу ставља акценат на однос са партнером, а Месеец у 12. кући појачава вашу интуицију али и жељу да остварите своје пословне планове. Требало би да поведете више рачуна о трошковима. Променљиво расположење.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце, планета угледа и успеха, после годину дана, улази у вашу кућу бизниса, доносећи вам договор о исплативом пројекту. Сусрети и познанства са особама које су присутне у јавности. Уносите више витамина.
 
Девица (23. 8 - 22. 9)

После годину дана, Сунце, улази у вашу кућу посла али и љубави, правећи тригон са Ураном, што вам доноси новац, а на емотивном плану изненадни сусрет с неким ко ће вас фасцинирати. Додатни опрез за воланом.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Мада је моћ Сунца у вашем знаку ослабљена, његов улазак у вашу кућу личности, после годину дана, ипак вам доноси прилив енергије и ентузијазма. Можете да реализујете план о додатном извору прихода. Промените начин исхране.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Са Сунцем у вашој кући идеја и инспирације, после годину дана, имате подршку особа на положају. Додатни опрез у саобраћају. Месец у напетом аспекту с вашим владаоцем Плутоном, наговештава страствени сусрет са млађом особом.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Транзит Сунца преко ваше 11. куће, после годину дана, доноси вам могућност да реализујете део својих планова, мада ће вас и даље успоравати Сатурн из куће приватног бизниса. Одлазак на краћи пут са вољеном особом. Пад имунитета.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Са Сунцем у кући каријере, које прави напет аспект са ретроградним Нептуном, може доћи до одлагања пословног договора са странцима. Позив за излазак од особе која стиже са краћег пута. Један Рак мисли на вас. Осетљива кожа.
 
Водолија (21. 1 - 19. 2)

Позиција Сунца, владаоца партнерских односа, у деветој кући. после годину дана, доноси вам заљубљивање, нарочито ако иза себе већ имате брак или значајну везу. Слободни могу да упознају атрактивну особу на концерту или прослави.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Улазак Сунца у кућу финансија, после годину дана, доноси вам увећање прихода, уз исплату коју очекујете већ дуже време. Ипак, будите опрезнији приликом склапања договора и потписивања уговора. Проверите крвну слику.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas