Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 22. septembar 2024. godine: Vodolije očekuje zanimljivo poznanstvo, a Ovnove vanredni troškovi

Saznajte šta vam, posle godinu dana, donosi ulazak Sunca u znak Vage, kao i ulazak Meseca u Blizance (posle mesec dana), šta vas u nedelju 22. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

1726986436_7f6a659af66c0d55b3ba071aa153ac6cfa757a1d.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sunce u sedmoj kući, donosi vam novac do kraja septembra, a zatim vanredne troškove u prvoj sedmici oktobra. Susret sa umetnikom, advokatom ili osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Glavobolja. Pritisak.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sunce u vašoj kući posla pravi trigon sa Uranom u vašem znaku, donoseći vam zaradu preko nekretnina i građevinskih poslova. Osetljivi mokraćni kanali. Bračni partner pokušava da vam nametne svoje stavove. Podložnost povredama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Sunca u kuću ljubavi ikreativnosti, donosi vam nove susrete i poznanstva. Podložnost povredama. Mesec u vašem znaku čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Oprez u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Sunca u Vagu stavlja akcenat na odnos sa partnerom, a Meseec u 12. kući pojačava vašu intuiciju ali i želju da ostvarite svoje poslovne planove. Trebalo bi da povedete više računa o troškovima. Promenljivo raspoloženje.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce, planeta ugleda i uspeha, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću biznisa, donoseći vam dogovor o isplativom projektu. Susreti i poznanstva sa osobama koje su prisutne u javnosti. Unosite više vitamina.
 
Devica (23. 8 - 22. 9)

Posle godinu dana, Sunce, ulazi u vašu kuću posla ali i ljubavi, praveći trigon sa Uranom, što vam donosi novac, a na emotivnom planu iznenadni susret s nekim ko će vas fascinirati. Dodatni oprez za volanom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mada je moć Sunca u vašem znaku oslabljena, njegov ulazak u vašu kuću ličnosti, posle godinu dana, ipak vam donosi priliv energije i entuzijazma. Možete da realizujete plan o dodatnom izvoru prihoda. Promenite način ishrane.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Suncem u vašoj kući ideja i inspiracije, posle godinu dana, imate podršku osoba na položaju. Dodatni oprez u saobraćaju. Mesec u napetom aspektu s vašim vladaocem Plutonom, nagoveštava strastveni susret sa mlađom osobom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Tranzit Sunca preko vaše 11. kuće, posle godinu dana, donosi vam mogućnost da realizujete deo svojih planova, mada će vas i dalje usporavati Saturn iz kuće privatnog biznisa. Odlazak na kraći put sa voljenom osobom. Pad imuniteta.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa Suncem u kući karijere, koje pravi napet aspekt sa retrogradnim Neptunom, može doći do odlaganja poslovnog dogovora sa strancima. Poziv za izlazak od osobe koja stiže sa kraćeg puta. Jedan Rak misli na vas. Osetljiva koža.
 
Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, u devetoj kući. posle godinu dana, donosi vam zaljubljivanje, naročito ako iza sebe već imate brak ili značajnu vezu. Slobodni mogu da upoznaju atraktivnu osobu na koncertu ili proslavi.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Sunca u kuću finansija, posle godinu dana, donosi vam uvećanje prihoda, uz isplatu koju očekujete već duže vreme. Ipak, budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora. Proverite krvnu sliku.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas