Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за четвртак 25. јул 2024. године: Лавове и Ракове очекује велики пословни успех, а Ваге проблеми са вољеном особом

Сазнајте шта вас у четвртак 25. јула очекује на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима

1721888172_shutterstock_2262386121.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Секстил између Месеца у вашем знаку и вашег владаоца Марса, доноси вам успех ако се прилагодите новим околностима на послу. Спортисти могу да очекују уносне понуде из страних клубова. Пажљиво са уговорима и документацијом. Избегавајте алкохол.

 БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец прелази преко Овна правећи напет аспект са Меркуром, који управља вашим послом, што вас ограничава у одређеним ситуацијама. Новац вам стиже преко земања немачког језичког подручја. Пазите да се не опечете.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Због напетог аспеката између Месеца и вашег владаоца Меркура, будите опрезнији приликом склапања нових договора. Могућ одлазак са вољеном особом на краћи пут у иностранство. Допадате се заузетој особи. Пазите се за воланом.

 РАК (22. 6 - 22. 7)

Наглашен знак Лава најављује преговоре о пројекту са странцима из земаља француског и немачког говорног подручја. Ваш владалац Месец у кући каријере под утицајима Сунца и Плутона, доноси вам зараду. Избегавајте алкохол.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце у тригону са Месецом у Овну доноси вам успех и новац, преко послова са странцима из земаља немачког језичког подручја. Ован подстиче вашу амбицију када се ради о стручном усавршавању у иностранству. Несаница.

 ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Напет аспект између Месеца и вашег владаоца Меркура, планета логике и бизниса, чини вас склоним погрешним одлукама. Наглашен знак Лава доноси вам подршку особа на положају и зараду преко послова који носе одређени ризик. Избегавајте алкохол.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Владалац партнерских односа, Марс, у кући љубави, чини вас неодлучним када је реч о избору између две подједнако занимљиве особе. Месец близу Нептуна, доноси нову љубав слободним Вагама, а заузетима проблеме са вољеном особом. Више шетајте.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец прелази преко ваше куће посла у добрим аспектима са вашим владаоцем Плутоном и Сунцем, доносећи вам новац, нарочито ако се бавите услужним делатностима. Брачни партнер је љубоморан и посесиван. Романтичан сусрет са Раком.

 СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец ујутру прелази преко Нептуна, доносећи инспирацију уметницима и мотивацију спортистима. Особа која стиже са дужег пута или живи у иностранству, жели да се што пре види с вама. Брачни или дугогодишњи партнер вам нешто замера.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у кући приватног живота, под упливом Сунца и Плутона, ставља акценат на бављење породичним бизнисом или неким другим видом самосталне делатности. Наглашена кућа страсти, доноси вам сусрет са особом која се бави ризичним занимањем.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Ваш начин доношења одлука данас је под утицајем ваших емоција. Месец у секстилу са вашим владаоцем Ураном, доноси вам сјајне идеје у вези са некретнинама и сарадњом са странцима Романтична преписка са Вагом преко интернета. Рекреирајте се.

 РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Прелазак Месеца из вашег у знак Овна подстиче вашу амбицију, доносећи вам зараду преко сарадње са особама из земаља немачког језичког подручја. Емотивни партнер је нервозан и помало конфузан, јер сумња у вашу искреност. Избегавајте алкохол.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas