Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 11. ЈУЛ: Водолије упознају харизматичну особу; Ваге очекује увећање зараде

Сазнајте шта вам доноси улазак Венере у знак Лава, после годину дана, шта вас у четвртак 11. јула

1720679842_shutterstock_1847654209-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Планета љубави, Венера, владалац партнерских односа, после годину дана, улази у вашу кућу љубави, доносећи вам упознавање са уметником или спортистом. Аспект са Јупитером, омогућава вам зараду преко паралелног или хонорарног посла. Крвни притисак.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, после годину дана данас улази у Лава, па размишљате о покретању или проширењу приватног бизниса. Ако добијете две подједнако исплативе пословне понуде, прихватите обе. Подложност повредама у кући.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Венера, планета љубави, посла и лепог живота, после годину дана, улази у знак Лава, доносећи вам успех и новац ако се бавите интелектуалним и услужним делатностима. Неко окушава да успори реализацију ваших планова. Уносите више течности.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Венера улази у Лава, знак у који пада ваша кућа љубавии посла, што наговештава романтични сусрет са уметником или спортистом. Можете да очекујете увећање прихода преко краћих путовања. Избегавајте хладне и газиране напитке.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Венера, после годину дана, улази у ваш знак, што вам доноси још већу популарност и омиљеност код супротног пола. Пријатни заједнички тренуци с Лавом, Овном или Вагом. Рачунајте на подршку Бика или Риба. Промените начин исхране.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Данас ћете најбрже постићи пословне договоре са Близанцима и Девицама. Љубавни партнер жели да вам наметне своју вољу. Један харизматични Јарац мисли на вас. Улазак Венере у вашу кућу тајни, после годину дана, доноси вам романсу са заузетом особом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Аспекти вашег владаоца Венере, која данас улази у знак Лава, доносе вам увећање зараде преко послова који подразумевају краћа путовања, контакте са странцима и стручно усавшвање. Слободне Ваге, преко интернета могу да упознају млађу особу.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Венерин транзит преко ваше куће каријере, после годину дана, наговештава могућност уласка у тајну романсу са особом са посла. Аспекти вашег владаоца Месеца, доносе примамљиву понуду уметницима и спортистима. Опасност у саобраћају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Венера, планета љубави и новца, која управља вашим контактима са странцима и послом, доноси вам зараду преко путовања, образовања и стручног усавршавања у иностранству. Избегавајте хладне и газиране напитке.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Венера, која управља вашом каријером, после годину дана улази у кућу новца, доносећи вам увећање прихода преко паралелног посла. Фебруарске Јарчеве очекују неспоразуми и расправе у дому. Страствени сусрет са особом са посла.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Добијате позив за сарадњу од некога ко цени вашу стручност и знање. Наглашен знак Лава доноси вам узбуђења на емотивном плану. На јавном скупу или прослави, можете да упознате харизматичну особу, о којој нећете престати да размишљате.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција ретроградног Плутона, владаоца поља љубави, захтева прилагођавање жељама брачног партнера. Венера, после годину дана, улази у кућу посла, доносећи вам могућност да остварите све што сте наумили. Сусрет са млађом особом преко пријатеља.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas