Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 11. JUL: Vodolije upoznaju harizmatičnu osobu; Vage očekuje uvećanje zarade

Saznajte šta vam donosi ulazak Venere u znak Lava, posle godinu dana, šta vas u četvrtak 11. jula

1720679842_shutterstock_1847654209-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Planeta ljubavi, Venera, vladalac partnerskih odnosa, posle godinu dana, ulazi u vašu kuću ljubavi, donoseći vam upoznavanje sa umetnikom ili sportistom. Aspekt sa Jupiterom, omogućava vam zaradu preko paralelnog ili honorarnog posla. Krvni pritisak.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, posle godinu dana danas ulazi u Lava, pa razmišljate o pokretanju ili proširenju privatnog biznisa. Ako dobijete dve podjednako isplative poslovne ponude, prihvatite obe. Podložnost povredama u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Venera, planeta ljubavi, posla i lepog života, posle godinu dana, ulazi u znak Lava, donoseći vam uspeh i novac ako se bavite intelektualnim i uslužnim delatnostima. Neko okušava da uspori realizaciju vaših planova. Unosite više tečnosti.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Venera ulazi u Lava, znak u koji pada vaša kuća ljubavii posla, što nagoveštava romantični susret sa umetnikom ili sportistom. Možete da očekujete uvećanje prihoda preko kraćih putovanja. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Venera, posle godinu dana, ulazi u vaš znak, što vam donosi još veću popularnost i omiljenost kod suprotnog pola. Prijatni zajednički trenuci s Lavom, Ovnom ili Vagom. Računajte na podršku Bika ili Riba. Promenite način ishrane.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Danas ćete najbrže postići poslovne dogovore sa Blizancima i Devicama. LJubavni partner želi da vam nametne svoju volju. Jedan harizmatični Jarac misli na vas. Ulazak Venere u vašu kuću tajni, posle godinu dana, donosi vam romansu sa zauzetom osobom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere, koja danas ulazi u znak Lava, donose vam uvećanje zarade preko poslova koji podrazumevaju kraća putovanja, kontakte sa strancima i stručno usavšvanje. Slobodne Vage, preko interneta mogu da upoznaju mlađu osobu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Venerin tranzit preko vaše kuće karijere, posle godinu dana, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa osobom sa posla. Aspekti vašeg vladaoca Meseca, donose primamljivu ponudu umetnicima i sportistima. Opasnost u saobraćaju.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Venera, planeta ljubavi i novca, koja upravlja vašim kontaktima sa strancima i poslom, donosi vam zaradu preko putovanja, obrazovanja i stručnog usavršavanja u inostranstvu. Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Venera, koja upravlja vašom karijerom, posle godinu dana ulazi u kuću novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko paralelnog posla. Februarske Jarčeve očekuju nesporazumi i rasprave u domu. Strastveni susret sa osobom sa posla.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobijate poziv za saradnju od nekoga ko ceni vašu stručnost i znanje. Naglašen znak Lava donosi vam uzbuđenja na emotivnom planu. Na javnom skupu ili proslavi, možete da upoznate harizmatičnu osobu, o kojoj nećete prestati da razmišljate.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija retrogradnog Plutona, vladaoca polja ljubavi, zahteva prilagođavanje željama bračnog partnera. Venera, posle godinu dana, ulazi u kuću posla, donoseći vam mogućnost da ostvarite sve što ste naumili. Susret sa mlađom osobom preko prijatelja.

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas