Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду 18. септембар 2024. године: Ракове очекује нова љубав или помирење са бившим, а Јарчеве увећање зараде

Сазнајте шта вам доноси делимично помрачење Месеца на 25. степену Риба, шта вас у среду 18. септембра очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са пријатељима...

1726639870_Foto-Shutterstock-horoskopski-znaci1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Помрачење Месеца, близу Нептуна, у кући препрека ограничења, 18. септембра, под упливом Сунца и Меркура из куће посла, упозорава да избегавате ризичне финансијске потезе. Трзавице на са љубавним партнером. Задржавање воде у организму.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера, планета новца, образује напет аспект са лунарном еклипсом, 18. септембра, што одлаже ваше планове и ремети однос са пријатељима. Аморова стрела вас може погодити изненада, у друштву пријатеља, на путу или предавању.

Близанци (22.5 - 21.6)

Пошто Месец управља и вашим пословним и љубавним животом, његово помрачење у кући каријере, 18. септембра, може да наруши однос са надређеним. Расправа са вољеном особом и млађим рођацима. Поведите више рачуна о хигијени.

Рак (22.6. - 22.7.)

Помрачење вашег владаоца Месеца близу ретроградног Нептуна у кући љубави, 18. септембра, доноси вам нову љубав или обнову старе везе. Потребан је додатни опрез, ако срађујете са странцима из земаља Далеког Истока. Избегавајте алкохол.

Лав (23.7 - 22.8)

Лунарна еклипса близу Нептуна у осмој кући, 18. септембра, наговештава улазак у страствену романсу с неким од кога вас дели већа разлика у годинама. Новац вам стиже преко кога сте присутни у јавности. Додатни опрез са лековима.

Девица (23.8 - 22.9)

Помрачен Месец у опозицији са вашим владаоцем Меркуром, планетом бизниса, 18. септембра, неповољно утиче на договоре са особама које живе у иностранству. Зарада преко некретнина и контаката са странцима. Чувајте се вирусних инфекција.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Лунарна еклипса близу Нептуна у кући страсти, 18. септембра, наговештава улазак у романсу са лекаром. Поведите више рачуна о томе коме поклањате поверење, али и коме позајмљујете новац. Алергија на лекове.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Помрачен Месец у секстилу са вашим владаоцем Плутоном, планетом страсти и љубоморе, 18. септембра, доноси вам буру емоција и неповољно утиче на однос са партнером. Избегавајте расправе са сарадницима и колегама. Стомачне тегобе.

Стрелац (23. 11 - 21. 12)

Лунарна еклипса близу вашег сувладаоца Нептуна, планете интуиције и обмана, у кући приватности, 18. септембра, упозорава на опрез са финансијама. Расправа партнером, може да се заврши љубоморном сценом. Стомачне тегобе.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Помрачење Месеца, владаоца партнерских односа, у кући комуникација, 18. септембра, доноси расправе са вољеном особом и рођацима. Увећање зараде преко некретнина, спорта и услужних делатности. Пажљиво са седативима.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Лунарна еклипса у кући љубави али и посла, 18. септембра, доноси вам могућност обнове везе с неким са ким сте некада успешно сарађивали. Љубавни партнер инсистира да разговарате о важној теми. Избегавајте енергетске напитке.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Помрачен Месец у вашем знаку образује коњункцију с вашим владаоцем, Нептуном, 18. септембра, што подстиче уметничку креативност и мотивацију код научника. Сусрет с особом чије занимање има везе са медицином или науком. Алергија на лекове.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas