Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АСТРО САВЕТ ЗА СУБОТУ 29. ЈУН: Ретроградни Сатурн доноси новац воденим и земљаним знацима

САТУРН, планета амбиције, дисциплине, одговорности, уздржаности, традиције, прошлости, али и кашњења и трпљења, данас креће у вишемесечни ретроградни ход са 18. степена тајанствених, интуитивних Риба, знака музике, филма, психологије, али и науке, фармације и великих корпорација.

1719648868_214243c4b336c2ac665be251587e05393c2d775c.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Његови хармонични аспекти са Венером (новац, љубав) и Меркуром (бизнис, договори, краћа путовања) у Раку, као и са Марсом и Ураном у Бику, погодују воденим (Рак, Шкорпија, Рибе) и земљаним знацима (Бик, Девица, Јарац), како на пословном, тако и на љубавном плану.

Музичка и филмска индустрија, услужне делатности, здравствене установе, продавнице хране за кућне љубимце, само су неке од могућности преко којих ће водени и земљани знаци, нарочито приватни предузетници, бити у прилици да увећају своје приходе (поготово преко сарадњњ са особама из прекоокеанских земаља).

Ретроградни ход Сатурна "призива" и старе симпатије које ће све више почети да се појављују у животима Шкорпија, Ракова и Риба.

На здравственом плану, Сатурн у Рибама, интензивира хроничне тегобе, у вези са циркулацијом, лимфом, ногама, нарочито стопалима. Ово се највише односи на Ваге, пошто њихова шеста астролошка кућа (здравље) "пада" у знак Риба.

С друге стране, пошто је Сатурн наглашен у Јарцу, Водолији и Ваги, ови знаци биће под већим утицајем ове планете.

Новости 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas