Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

2 хороскопска знака пуне новчаник 2. септембра 2024: Данас немогуће постаје могуће

Месец све „немогуће“ претвара у могуће, уз 1 услов - а 2 хороскопска знака пуне новчаник 2. септембра 2024.

1725261896_57ab49f0dd094a26f89468910206397db075d9c1.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за 2. септембар 2024. године предвиђа да ће 2 знака Зодијака доживети обиље и напунити новчаник. То није случајно јер имамо млад Месец у Девици који у потпуности појачава космичку снагу и осветљава све оне снове о којима сте размишљали, само треба да предузмете акцију.

Било да започнете ту нову рутину вежбања или правите прави потез за свој посао, овај млад Месец је ваш знак да поставите те намере и изнесете их. Гледајте како ваши снови прелазе од „немогуће!“ до „вау!“

Девица


Звезде вас гурају да направите промене данас! Спремни сте да уздрмате како се носите са својим емоцијама - посебно око оних дубоко укорењених осец́ања у вези са вашим парчетом колача. Ваше емоције ускоро ц́е добити велику надоградњу, што ц́е вас подесити да се ласерски фокусирате на циљеве у каријери.

Било које професионалне активности које будете предузели у наредних неколико дана биц́е управо оно што вам треба да смирите своје живце и дате својој слици о себи и банковном рачуну оно преко потребно појачање које сте тражили.

Тригон Месеца са Ураном овог поподнева додатно ц́е вам отворити ум за нове идеје и могуц́ности, утируц́и пут ка личном и професионалном развоју. Будите спремни да се гурнете ван граница које сте сами поставили и направите кораке ка остварењу својих амбиција. Зато што је универзум спреман да вам данас понуди обиље – све што треба да урадите јесте да посегнете за њим.

Стрелац


Ако се питате зашто овог 2. септембра сијате, то долази од новца! Пошто се Сунце сада у знаку Девице, време је да своје дивље лето замените за мало фокуса на каријеру.

Са Сунцем и Месецом у Девици данас, ова двострука енергија Земље вас тера да зумирате детаље - знате да је време да засучете рукаве и ставите своје професионалне задатке у ред. Замислите данашњи дан као универзум који вам даје подстицај да покренете те велике снове и припремите се за дуготрајан успех.

А са вечерашњим младим Месецем у Девици, све ваше аспирације и циљеви у каријери о којима сте сањали су у суштини вец́ ваши, јер данас манифестујете све што заслужујете, па и много више. Било да се ради о обезбеђивању новог посла или учвршц́ивању вашег статуса, овај лунарни сјај ц́е сигурно претворити ваше снове у стварност. Зато пригрлите ову звездану космичку енергију и дозволите јој да вас одведе до нових висина.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas