Oglas
· · Komentari: 0

2 horoskopska znaka pune novčanik 2. septembra 2024: Danas nemoguće postaje moguće

Mesec sve „nemoguće“ pretvara u moguće, uz 1 uslov - a 2 horoskopska znaka pune novčanik 2. septembra 2024.

1725261896_57ab49f0dd094a26f89468910206397db075d9c1.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Horoskop za 2. septembar 2024. godine predviđa da će 2 znaka Zodijaka doživeti obilje i napuniti novčanik. To nije slučajno jer imamo mlad Mesec u Devici koji u potpunosti pojačava kosmičku snagu i osvetljava sve one snove o kojima ste razmišljali, samo treba da preduzmete akciju.

Bilo da započnete tu novu rutinu vežbanja ili pravite pravi potez za svoj posao, ovaj mlad Mesec je vaš znak da postavite te namere i iznesete ih. Gledajte kako vaši snovi prelaze od „nemoguće!“ do „vau!“

Devica


Zvezde vas guraju da napravite promene danas! Spremni ste da uzdrmate kako se nosite sa svojim emocijama - posebno oko onih duboko ukorenjenih osećanja u vezi sa vašim parčetom kolača. Vaše emocije uskoro će dobiti veliku nadogradnju, što će vas podesiti da se laserski fokusirate na ciljeve u karijeri.

Bilo koje profesionalne aktivnosti koje budete preduzeli u narednih nekoliko dana biće upravo ono što vam treba da smirite svoje živce i date svojoj slici o sebi i bankovnom računu ono preko potrebno pojačanje koje ste tražili.

Trigon Meseca sa Uranom ovog popodneva dodatno će vam otvoriti um za nove ideje i mogućnosti, utirući put ka ličnom i profesionalnom razvoju. Budite spremni da se gurnete van granica koje ste sami postavili i napravite korake ka ostvarenju svojih ambicija. Zato što je univerzum spreman da vam danas ponudi obilje – sve što treba da uradite jeste da posegnete za njim.

Strelac


Ako se pitate zašto ovog 2. septembra sijate, to dolazi od novca! Pošto se Sunce sada u znaku Device, vreme je da svoje divlje leto zamenite za malo fokusa na karijeru.

Sa Suncem i Mesecom u Devici danas, ova dvostruka energija Zemlje vas tera da zumirate detalje - znate da je vreme da zasučete rukave i stavite svoje profesionalne zadatke u red. Zamislite današnji dan kao univerzum koji vam daje podsticaj da pokrenete te velike snove i pripremite se za dugotrajan uspeh.

A sa večerašnjim mladim Mesecem u Devici, sve vaše aspiracije i ciljevi u karijeri o kojima ste sanjali su u suštini već vaši, jer danas manifestujete sve što zaslužujete, pa i mnogo više. Bilo da se radi o obezbeđivanju novog posla ili učvršćivanju vašeg statusa, ovaj lunarni sjaj će sigurno pretvoriti vaše snove u stvarnost. Zato prigrlite ovu zvezdanu kosmičku energiju i dozvolite joj da vas odvede do novih visina.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas