Oglas
· · Komentari: 0

ZA SAMO 7 DANA SKINITE STOMAK: Sledite 7 lakih koraka i imajte 3 važne stvari na umu

Samo sledite ovih 7 saveta da smanjite stomak i pokažete trbušne mišiće onako kako ste oduvek sanjali. Kako da skinete stomak za 7 dana?

1724067519_shutterstock_2438837499.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Salce na stomaku nije nemoguće skinuti, samo morate imati dobr motiv. Zahvaljujući gustom dnevnom rasporedu ili pak običnoj lenjosti niste zadovoljni kada vidite masne naslage na stomaku. Stvar biva alarmantna kad shvatite da za 7 dana idete na more ili pak na svadbu najbolje prijateljice, a želite da obučete tesnu haljinu.

Iako ne možete smanjiti masnoću, možete doprineti smanjenju ukupnog procenta telesne masti,  a ne morate potpuno da menjate svoje dnevne navike da biste imali ravan stomak u roku od 7 dana.

Samo sledite ovih 7 saveta da smanjite stomak i pokažete trbušne mišiće onako kako ste oduvek sanjali. Možete da isprobate i trbušnjake koji se rade u stojećem stavu

1. Kružni trening topi salo na stomaku


Ako želite da izgradite mišiće i sagorevate masti u isto vreme, morate da izvodite kružni trening 3 dana nedeljno. Kako to možete postići? Prepustite se vežbama za celo telo poput iskoraka, sklekova i zgibova, za jedan set od 15 ponavljanja. Ne zaboravite da pratite svaku vežbu jednim minutom preskakanja užeta. Trebalo bi da možete sagoreti od 500 do 600 kalorija po treningu.

2. Vežbajte trbušne mišiće


Ako se pitate kako da brzo izgubite salo na stomaku, onda uključite trening za trbušne mišiće.
Dakle, trbušnjaci 3 puta nedeljno. Treba da uradite trbušnjake s podignutim nogama u 3 serije od 20 ponavljanja. Takođe, radite plank tako što držite telo u položaju za sklekove na laktovima od 30 do 60 sekundi u 4 serije.

3. Hranite se zdravo


Vrsta hrane koju ćete jesti u ovom periodu je od vitalnog značaja za postizanje bilo kakvog efekta. Prirodna hrana poput voća, povrća, hleba i testenina od celog zrna, piletine, govedine, ribe i mlečnih proizvoda sa niskim sadržajem masti trebalo bi da zameni prerađenu hranu punu šećera.

4. Izbegavajte so


Da biste smanjili zadržavanje vode, smanjite unos natrijuma. To znači da morate izbegavati so. Umesto toga, hranu možete začiniti drugim biljkama i začinima.

5. Pijte vodu


Imajte dovoljno vode da izbacite te toksine dnevno, ali i ispijanje zdravih pića poput zelenih čajeva sa antioksidansima i svežeg sokova od povrća i voća.

Sensa 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas