Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА САМО 7 ДАНА СКИНИТЕ СТОМАК: Следите 7 лаких корака и имајте 3 важне ствари на уму

Само следите ових 7 савета да смањите стомак и покажете трбушне мишиће онако како сте одувек сањали. Како да скинете стомак за 7 дана?

1724067519_shutterstock_2438837499.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Салце на стомаку није немогуће скинути, само морате имати добр мотив. Захваљујући густом дневном распореду или пак обичној лењости нисте задовољни када видите масне наслаге на стомаку. Ствар бива алармантна кад схватите да за 7 дана идете на море или пак на свадбу најбоље пријатељице, а желите да обучете тесну хаљину.

Иако не можете смањити масноћу, можете допринети смањењу укупног процента телесне масти,  а не морате потпуно да мењате своје дневне навике да бисте имали раван стомак у року од 7 дана.

Само следите ових 7 савета да смањите стомак и покажете трбушне мишиће онако како сте одувек сањали. Можете да испробате и трбушњаке који се раде у стојећем ставу

1. Кружни тренинг топи сало на стомаку


Ако желите да изградите мишиће и сагоревате масти у исто време, морате да изводите кружни тренинг 3 дана недељно. Како то можете постићи? Препустите се вежбама за цело тело попут искорака, склекова и згибова, за један сет од 15 понављања. Не заборавите да пратите сваку вежбу једним минутом прескакања ужета. Требало би да можете сагорети од 500 до 600 калорија по тренингу.

2. Вежбајте трбушне мишиће


Ако се питате како да брзо изгубите сало на стомаку, онда укључите тренинг за трбушне мишиће.
Дакле, трбушњаци 3 пута недељно. Треба да урадите трбушњаке с подигнутим ногама у 3 серије од 20 понављања. Такође, радите планк тако што држите тело у положају за склекове на лактовима од 30 до 60 секунди у 4 серије.

3. Храните се здраво


Врста хране коју ћете јести у овом периоду је од виталног значаја за постизање било каквог ефекта. Природна храна попут воћа, поврћа, хлеба и тестенина од целог зрна, пилетине, говедине, рибе и млечних производа са ниским садржајем масти требало би да замени прерађену храну пуну шећера.

4. Избегавајте со


Да бисте смањили задржавање воде, смањите унос натријума. То значи да морате избегавати со. Уместо тога, храну можете зачинити другим биљкама и зачинима.

5. Пијте воду


Имајте довољно воде да избаците те токсине дневно, али и испијање здравих пића попут зелених чајева са антиоксидансима и свежег сокова од поврћа и воћа.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas