Recept za POSNE KROFNE prelivene crnom čokoladom: Druga verzija mnogima omiljenog slatkiša
Krofne imaju i svoju posnu varijatnu
Krofne imaju i svoju posnu varijatnu
Savet pekara za savršene krofne
Italijanske krofne poznatije kao zepole su karakteristične za Rim, a prave se od kuvanog testa
Slatke i čokoladne, prste da poližete.
Ovaj recept za posne krofne pregledalo je preko dva miliona ljudi, a saznaćete i sami zašto
Krofne mogu da budu i posne
Savet zlata vredan uz koji testo svima uspeva iz prvog pokušaja
Ove slane krofne sa bogatim nadevom zagrejaće vam dušu i telo. Nimalo ne zaostaju za slatkom verzijom, podjednako su neodoljive i slasne.
Veruje se da su prve krofne došle iz antičke Grčke i Rima i da su izgledale kao trake od testa koje su se umakale u med i sekle na komade
Svaka domaćica ima svoj recept za pripremu ove poslastice od kiselog testa, ali ne polazi svakoj za rukom da krofne ne liče na uštipke.