Oglas
· · Komentari: 0

Definitivno kraj? Dženifer Lopez i Ben Aflek pred razvodom - prijatelji otkrili detalje koje par još uvek ne želi da objavi

Mesecima se govori o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka. Par se o navodima nije oglašavao, ali su njihovi prijatelji rešili da progovore. Oni su otkrili za Dejli Mejl da supružnici žele da se razvedu nakon što je i poslednji pokušaj pomirenja propao.

1722494415_cef16e5c088a22fba6d47676d85991bd1f9cf44f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kako se navodi, papiri za razvod para su završeni, ali još uvek nisu predati, tvrdi više izvora za pomenute medije.

Vest prati Aflekovu kupovinu nove vile za vrednu u Pacifik Palisadesu u sredu, 24. jula, na dan kada je Lopez nslavila 55 rođendan. Prijatelji pevačice i glumice tvrde da ju je njegova kupovina kuće dotukla i da je bila "kap koja je prelila čašu".

NJegova kupovina je usledila nekoliko dana nakon što je par stvaio na prodaju zajedničku vilu na Beverli Hilsu.

- Završili su papire za razvod pre mesec dana, ali čekaju pravo vreme da ih podnesu - tvrdi jedan izvor blizak paru i dodaje:

- Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako imaju veliku ljubav jedno prema drugom i kako su se borili da to uspe, ali nisu uspeli. Iskreno, na kraju nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su imali ranije je nestalo i oboje su to prihvatili - tvrdi drugi izvor za Dejli Mejl. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Par je poslednji put fotografisan zajedno 2. juna. Od tada su leto proveli odvojeno, Dženifer uglavnom na istočnoj obali, dok je Ben ostajao kod kuće u Los Anđelesu. Čak su i drugu godišnjicu braka proveli u različitim gradovima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas