Oglas
· · Komentari: 0

"Nije želela razvod": Detalji razvod Dženifer Lopez i Ben Afleka - "Bilo joj je jako teško jer je on odlučio da se povuče"

Baš kada su svi mislili da je ljubav uspela da pobedi, stavljaju tačku na brak

1724744448_profimedia-0897816934.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez je izgleda spremna da krene napred nakon što je podnela zahtev za razvod od Bena Afleka. Izvor blizak glumici (55) kaže za Pipl glumica nije želela da joj se brak sa Benom završi razvodom, ali da nije imala drugog izbora.

- Bilo joj je neverovatno teško što je Ben odlučio da se povuče iz njihovog braka i nastavi sa svojim životom, ostavljajući je iza sebe. Nije želela razvod. Htela je da shvati stvari. Oni se vole. Dženifer nije tip koji jednostavno odustaje. Bilo je skoro mučenje za nju da čeka. I nakon podnošenja zahteva za razvod, čini se da joj je laknulo. NJena porodica i prijatelji se slažu da je to bila ispravna odluka. Okružena je sa puno ljubavi i podrške. Biće dobro. Snažna je i uvek izlazi na vrh - rekao je izvor za Pipl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez je podnela zahtev za razvod od Afleka (52) u Višem sudu okruga Los Anđelesa bez prisustva advokata.

Odluka glumice i pevačice da podnese papire za razvod bez advokata predstavlja potez koji je ujedno neobičan i ukazuje na to da je „samo htela da ovo uradi“ i da krene napred, rekao je pravni stručnjak za pomenuti magazin.

Lopez i Aflek su obnovili svoju romansu u aprilu 2021. godine, 17 godina nakon što su raskinuli početkom 2004. godine.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas