Oglas
· · Komentari: 0

Ben Aflek prekinuo ćutanje o navodima da ima novu devojku: Oglasila se predstavnica glumca

Ben Aflek prolazi kroz drugi razvod

1724827135_79cf94513350593d1ef0fd610a9fc38ad8038c93.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ben Aflek prekinuo ćutanje o navodnoj romansi sa Kik Kenedi usred razvoda od Dženifer Lopez.

Nagađalo se da je glumac (52) u jednom trenutku bio u romantičnoj vezi sa Ketlin „Kik” Kenedi (36) ćerkom Roberta F. Kenedija mlađeg, ali je sada rešio da prekine ta nagađanja.

Benova predstavnica za medije, Džen Alen, odbacila je svaku spekulaciju o tome da je par u vezi, rekavši:

- Nema istine u tome. Ne znam da li se uopšte poznaju - rekla je u izjavi koju je preneo Pipl.

Spekulacije o njihovoj navodnoj povezanosti dolaze nakon što je Dženifer (55) podnela papire za razvod prošle nedelje. Podnošenje zahteva je konačno označilo kraj ljubavi koju su mnogi nazivali holivudskom bajkom.

Ipak, par se o razvodu još uvek nije oglašavao javno.

U papirima za razvod naveden je datum njihovog razvoda kao 26. april, četiri meseca pre nego što su konačno prekinuli vezu, i ne precizira se da li imaju predbračni ugovor, ostavljajući podelu njihove imovine "neizvesnom".

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas