Oglas
· · Komentari: 0

Bila je ŠEST PUTA zaprošena, ČETIRI u braku: Dženifer Lopez ima kolekciju prstenova koja vredi NEKOLIKO MILIONA

Dženifer Lopez je nedavno podnela zahtev za razvod od Bena Afleka

1724413767_d6a9c4f97a23f9ef137e1c6d8f2e45c56a0d9fb9.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon što je 2021. obnovila vezu sa Benom Aflekom, Lopez je već u aprilu 2022. primećena kako nosi prsten, a nekoliko dana kasnije je i javno objavila da su se ponovo verili, 17 godina kasnije. Ipak, ni njena šesta veridba (četvrti brak) nije potrajala.

Prema pisanju stranih medija, njena kolekcija vereničkih prstenova procenjuje se na neverovatnih 17 miliona dolara.

Ođani Noa

Dženifer Lopez je davne 1997. godine bila udata za servera u restoranu, a upoznali su se dok je ona snimala film u Majamiju. Tada je dobila dijamantski prsten od navodno 100.000 dolara. Razveli su se nakon godinu samo dana braka.

Kris Džad

Džej Lo se zaljubila plesača i koreografa Krisa Džada početkom 2000. NJih dvoje su se upoznali u Španiji krajem  kada je Kris bio angažovan da režira njen spot. Dženifer je podnela zahtev za razvod u julu 2002. godine, devet meseci nakon venčanja. Smatra se da je tada dobila takođe šestocifreni prsten od smaragda.

Ben Aflek

Upoznali su se na snimanju "Đilija" 2001. godine, verili su se u novembru 2002. a sve prekinuli samo dve godine kasnije. Džej Lo  je tada od Bena dobila ružičasti dijamant Hari Vinstona od 6,10 karata, to je pokrenulo trend ka dijamantima u boji i dramatično povećalo njihovu vrednost.

Mark Entoni

Ubrzo nakon raskida sa Aflekom, Lopez je započela vezu sa pevačem Markom Entonijem, koji ju je zaprosio vereničkim prstenom sa plavim dijamantom od 8,5 karata od Harija Vinstona. Par se venčao 2003. godine, a 2011. godine objavili su da se razvode. Razvod su okončali 2015. godine, a tokom braka su dobili blizance.

Aleks Rodrigez

Počeli da se zabavljaju 2017. godine, a zaprosio ju je u martu 2019. masivnim smaragdnom prstenom za koju se procenjuje da ima između 10 i 15 karata i vredi u rasponu od 1 do 5 miliona dolara. Par je raskinuo veridbu početkom 2021. godine.

Ben Aflek

Za sada, Dženifer krug prosidba zaokružuje Benom Aflekom za koga je govorila da je njena najveća ljubav. Ipak, izgleda da to nije bilo dovoljno. Par je obnovio vezu 2021. godine i time pokazali da je sve moguće, verili su se godinu dana kasnije. Ben je ovog puta birao prsten koji ima zeleni dijamant, a procenjuje se da je koštao oko 6 miliona dolara. Tada je Džej Lo napomenula da je zelena njena srećna boja, ali dve godine kasnije je podnela zahtev za razvod.

BONUS VIDEO



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas