Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дефинитивно крај? Џенифер Лопез и Бен Афлек пред разводом - пријатељи открили детаље које пар још увек не жели да објави

Месецима се говори о разводу Џенифер Лопез и Бена Афлека. Пар се о наводима није оглашавао, али су њихови пријатељи решили да проговоре. Они су открили за Дејли Мејл да супружници желе да се разведу након што је и последњи покушај помирења пропао.

1722494415_cef16e5c088a22fba6d47676d85991bd1f9cf44f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Како се наводи, папири за развод пара су завршени, али још увек нису предати, тврди више извора за поменуте медије.

Вест прати Афлекову куповину нове виле за вредну у Пацифик Палисадесу у среду, 24. јула, на дан када је Лопез нславила 55 рођендан. Пријатељи певачице и глумице тврде да ју је његова куповина куће дотукла и да је била "кап која је прелила чашу".

Његова куповина је уследила неколико дана након што је пар стваио на продају заједничку вилу на Беверли Хилсу.

- Завршили су папире за развод пре месец дана, али чекају право време да их поднесу - тврди један извор близак пару и додаје:

- Тада ц́е објавити заједничку изјаву у којој ц́е рец́и како имају велику љубав једно према другом и како су се борили да то успе, али нису успели. Искрено, на крају нису могли да дођу до компромиса. Оно што су имали раније је нестало и обоје су то прихватили - тврди други извор за Дејли Мејл. 

Пар је последњи пут фотографисан заједно 2. јуна. Од тада су лето провели одвојено, Џенифер углавном на источној обали, док је Бен остајао код куц́е у Лос Анђелесу. Чак су и другу годишњицу брака провели у различитим градовима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas