Oglas
· · Komentari: 0

Kako da negujete svoju lepotu? Ovi saveti su zlata vredni

Dragoceni saveti za negu učiniće da se dobro osećate u svojoj koži i da usporite proces starenja.

1725789723_748385_shutterstock-1247540755_iff.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovi saveti za negu kože pomoći će vam da uvek izgledate dobro:

Nikada ne idite na spavanje sa šminkom

Spavanje sa šminkom može izazvati iritaciju kože i druge probleme, kao i prevremenu pojavu bora. Pre spavanja koristite nežno, ali efikasno sredstvo za čišćenje da biste uklonili prljavštinu, ulje i šminku sa lica.

Pijte dovoljno vode

Voda za piće poboljšava stanje kože i može sprečiti suvoću i pojavu akni.

Obezbedite sebi redovnu hidrataciju tokom dana.

Koristite efikasnu kremu za područje oko očiju. Krema za područje oko očiju pomaže u borbi protiv tamnih podočnjaka i natečenosti uzrokovanih stresom ili nedostatkom sna. Redovno korišćenje ove kreme može značajno da poboljša izgled područja oko očiju.

Održavajte jednostavnu rutinu nege kože

Zapamtite pravilo da je manje uvek -više. Osnovna nega kože bi trebalo da podrazumeva nežno sredstvo za čišćenje, kremu za sunčanje i hidratantnu kremu, osim ako dermatolog ne preporučuje dodatni tretman. Jednostavna rutina često donosi najbolje rezultate.

Smanjite sitne bore

Uključite proizvode sa retinolom i hijaluronskom kiselinom u svoju negu kako biste smanjili pojavu bora i sprečili stvaranje novih. Serumi sa vitaminom C ujednačavaju ton kože i smanjuju tamne fleke čineći ten blistavijim.

Borba protiv mrtvih ćelija kože

Redovno radite piling kako biste uklonili mrtve ćelije kože.

Koristite balzam za usne sa vitaminom E

Nanesite hranljivi balzam za usne koji sadrži vitamin E i prirodna ulja kako bi vaše usne bile mekane i hidrirane.

Zaštitite svoju kožu od izlaganja suncu

Svakog dana nanosite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30, kako  biste sprečili oštećenja od sunca i održali mladalački izgled kože. 

Hladna voda za prirodan sjaj

Isperite lice hladnom vodom da biste suzili pore, stimulisali protok krvi i postigli prirodan, zdrav sjaj.

Rešenje za osetljivu kožu

Birajte proizvode za negu kože sa prirodnim sastojcima i izbegavajte agresivna sredstva za čišćenje kože kako biste sprečili njenu iritaciju.

Masaža područja oko očiju

Nežno masirajte područje oko očiju i iznad obrva da biste smanjili natečenost i poboljšali cirkulaciju krvi.

Prirodna lepota dolazi iznutra

Za održavanje prirodne lepote neophodna je i zdrava ishrana. Važno je unositi dosta voća i povrća, kao i dovojno vode.

(Informer)

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas