Oglas
· · Komentari: 0

IZGUBITE 14 KG U 5 POTEZA: Pogledajte program posebno pogodan za žene u godinama (VIDEO)

Instruktorka otkrila kako je lagano ostala bez 14 kg u samo 5 jednostavnih poteza

1728563697_shutterstock_2506045443.jpg
Oglas

Vežba često nije dovoljna da vam pomogne da sagorite kalorije ili, pak, nije dovoljno prijatna da vas motiviše.

Međutim, prema jednoj instruktorki fitnesa moguća je desetominutna rutina hodanja i vežbanja koju možete uraditi i kod kuće i videćete rezultate.

Evo na koji način možete da skinete "težinu" u 5 poteza:

@petragenco

10 minute flat belly walk at home routine.🚶🏽‍♀️

♬ original sound - hugehousetunes

1. Počinjete hodanjem u mestu

2. Razdvojite ruke u visini grudi i koračajte s jedne na drugu stranu i povlačite ramena unazad

3. Napraviti iskorak u stranu i ispružite dijagonalno suprotnu ruku stisnutom pesnicom

4. Kombinujte udarac kolenom jedne noge i udarac rukom ravno dok podižete suprotno koleno

5. Na kraju koračajte s jedne na drugu nogu, naizmenično sa doticanjem gluteusa i obe ruke savijajte u laktu kao da radite vežbe za bicepse.

Ovaj program je posebno pogodan za starije žene, jer promena hormona i metabolizma otežava gubitak masti i težinu.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas