Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
љубав

Откривамо: Којих 5 СТВАРИ УВЕК РАДИ МУШКАРАЦ када му је заиста стало до вас?

Кад проверите овај списак ствари, нећете имати више дилеме

1647004358_profimedia-0378846899.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Љубав је ствар која не може и не треба да има дефиницију. Људи на различите начине показују своја осећања, емоције, мисли, страхове. У данашњем свету кад се све сувише брзо одвија и мења, покушавамо да нађемо ту једну особу која ће нас најбоље разумети.

Често се изгубимо у сопственим мислима и анализама и западнемо у недоумице. Да ли је мушкарац кога смо изабрали баш тај, да ли је њему стало до нас? Скоро свака жена се бар једном запита. Без обзира колико смо сви разлићити, постоје неки обрасци које мање-више сваки мушкарац следи када му је заиста стало.

1. Показује своју рањиву страну

Добар део мушке популације неће тек тако открити шта га мучи, чини несигурним или рањивим. Ако ваш партнер жели са вама да подели и своје лоше тренутке то је добар знак. За мушкарце се углавном везују стереотипи да су они "јачи" пол, "да не плачу", не показују емоције итд. Ако мушкарац ког сте одабрали без проблема прича о својим страховима и свему што га мучи, будите сигурне да му значите много.

Прочитајте још: БОЛЕСТ КОЈА МОЖЕ ЗАДЕСИТИ СВАКУ ЖЕНУ: "Имам ожиљке од притискања боца са топлом водом на стомак да бих ублажила агонију"

2. Жели да вас усрећи

Сви смо ми донекле себични. Када нам суштински није стало до неког, свесно и несвесно не желимо да уложимо више труда у однос. Али, ако је ваш партнер спреман да се "жртвује" да бисте се ви осећали боље то је сигуран знак његове истинске посвећености. И не заборавите да не постоје ситнице, свака количина уложеног труда или жртвовања израз је љубави. Будите реални према себи и не тражите изговоре за мушкарца који никако не налази времена за вас и који не улаже себе нимало.

3. Пружа подршку

Мушкарац који воли никако вас неће гледати као конкуренцију или са ниподаштавањем. Када му је заиста стало он ће бити поносан на сваки успех који постигнете. Важно је да имате на уму да можда он у потпуности неће разумети вас или кораке које сте предузели, али ако је за вас то важно - он ће вам пружити подршку.

4. Обраћа пажњу на детаље

Ако му је стало неће заборавити ни један детаљ у вези вас, нити ситнице којима се радујете. Користиће сваки тренутак да вас обрадује и памтиће све оно што ви му кажете. Све то што ви сматрате ситницама и малим детаљима њему ће представљати битне ствари.

Прочитајте још: Потребно вам је МАЊЕ од 200 динара: Убрзајте уклањање СТРИЈА и ЦЕЛУЛИТА уз помоћ ова ДВА састојка

5. Бори се за везу

Свака веза може наићи на препреке, лоше периоде или потешкоће. Одустати од свега и отићи јесте избор мушкарца ком није довољно стало. Веза захтева улагање напора и труда и ако ваш партнер није спреман за то, преиспитајте колико њему заиста значи ваша веза.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas