Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОНАЧНО ДАТО ОБЈАШЊЕЊЕ: Зашто вас људи заволе тек када их избришете из живота?

Све што треба да се заврши и треба да буде готово. Не вуците никога за рукав: Неки људи вас заволе тек кад ви престанете да волте њих, зато продужите даље.

1725013098_shutterstock_2418220845--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Ако вам партнер или пријатељ неко не узвраћа истом мером као што ви дајете њему – не трудите се узалуд, продужите даље.

Неки људи вас не цене – све док не одете. Када им више не будете давали подршку, коју су прихватали као дужност, када им више не будете писали пријатне СМС-ове, које су игнорисали, када их више не будете сретали раширених руку сваки пут када покуцају на ваша врата усред ноц́и и када више не будете чекали њихов позив.

Неки људи не схватају колико сте их јако волели, све док не могу да нађу неког другог ко би их волео исто толико јако. Када не могу да нађу некога ко би волео све оно што су и какви су, ко би их гледао буквално као да су једини, ко би им омогућио да се осец́ају као код куц́е – безбедно и заштиц́ено од хаоса целог света.

Неки људи ц́е покушати да задобију вашу пажњу тек тада када престанете да им је указујете. Када престанете да лајкујете све њихове постове, зовете усред дана да кажете како их пуно волите, када престанете да им купујете ситнице, које су споменули у случајном разговору и када престанете да остављате све и журите да им помогнете, када им је потребно.

Неки људи ц́е покушати да вас освоје тек након што су вас изгубили. Када схвате да имате и друге опције, када схвате да ће неко други да се односи према вама боље него они, када схвате да више нисте вољни да будете њихова варијанта, кад схвате колико су били себични.

Неким људима ц́ете недостајати тек када их заборавите. Када заборавите да им честитате рођендан, када заборавите њихову омиљену песму, њихове тајне, када одбаците све успомене. Када заборавите каква су осец́ања у вама изазивали.

Неки људи ц́е почети да вас поштују тек када одете. Када схвате да сте се жртвовали због њих, када схвате колико пута сте ишли против себе, попуштали им, кад схвате колико сте им пута изнова и изнова опраштали. Када схвате да сте отишли, јер вам је било доста свега, јер су помешали ваше стрпљење и разумевање са слабошц́у.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas