Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНСПИРАЦИЈА

Како да постигнете ИЗГЛЕД ЛЕЈДИ ГАГЕ из филма "House of Gucci": Зимски гламур се постиже лако! (ФОТО)

Филм који ће успети да унесе модне трендове за сам крај године. Жене су полуделе за изгледом Лејди Гаге у "House of Gucci".

1638872906_profimedia-0645679220.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

За модне љубитеље, биоскопски врхунац 2021. мора бити филм "House of Gucci", а за ирске посматраче, модни удар године је главна улога коју играју рукавице ирске дизајнерке Пауле Рован.

Рукавице су must have

То што је режисер костима филма Џенти Јејтс одабрао Паулине рукавице одражава поштовање према њеном раду који се веома цени широм света моде. Рованова ужива у уводницима у часописима од Dazed до Vogue магазина и афирмацији славних њене „моде за руке“.

Прочитајте још: Јована Јоксимовић направила МОДНИ ПРОМАШАЈ? Појавила се у помало "НЕЗГРАПНОМ" издању (ФОТО)

Мадона, Хелен Мирен, Палома Фејт, Наоми Харис и Џулијан Мур су неке од ВИП личности које су примећене како носе Паулине рукавице, које су дизајниране у Ирској и направљене у Италији.

У једној сцени из филма, који је већ сакупио два милиона прегледа (само трејлера), Лејди Гага носи капут од нерца преко аутентичне Гучи хаљине из кућне архиве. Уз ову комбинацију се носе рукавице Аида (165 евра), које се користе у неколико боја током целог филма. Аида рукавица је класичног облика са троструким детаљима стрелице на предњој страни и постављена свилом.

На другом месту, Рованове рукавице Монсерат са дванаест дугмића (380 евра) такође носи Лејди Гага на сцени модних ревија. Монсерат је један од Паулиних најпознатијих дизајна и посебно је направљен од злата за филм.

Како да постигнете изглед Лејди Гаге у улози Патриције Ређани?

Не морате да носите прескупе комаде да бисте изгледали софистицирано. Инвестирајте у луксузне текстуре као што су свила, сомот и кашмир у класичним бојама.

Аксесоар игра кључну улогу у додавању гламура, па тако упечатљив накит у златним нијансама, шалови са леопарт дезеном, могу постићи много за ваш укупни изглед. Пустите машти на вољу и будите храбре приликом избора рукавица, торби и накита.

У случају капута од нерца, ви се увек можете определити за еколошки прихватљивије вештачко крзно. И даље ћете изгледати као права дива.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas