Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТВАРИ КОЈЕ ТЕРАЈУ ЉУБАВ ОД ВАС: Фенг шуи стручњаци тврде да ћете бити сами ако правите ове грешке при уређивању дома

Пет ствари за које се верује да вас спречавају да будете срећни у љубави

1721128732_shutterstock_2343736261.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Иако можда живимо у свом дому из снова – стану, имамо успешну каријеру и одличне пријатеље, и даље се можемо осец́ати несрец́но или усамљено. Можда разлог лежи у нашем дому. Дом би требало да буде наше уточиште, где се осец́амо безбедно и удобно, али погрешно уређење простора може изазвати осец́ај немира, па чак и жељу за бекством.

Психолози и стручњаци за фенг шуи: упозоравају да неправилан распоред намештаја и декорације може да блокира проток енергије, што негативно утиче на наше емоционално стање и односе. Једноставним прилагођавањем можемо створити простор који подржава нашу срец́у и љубав.

Превише минимализма

Минималистички стил може бити естетски привлачан и функционалан, али превише строг минимализам може негативно утицати на ваше благостање. Превише празних простора и неутралних боја може створити хладну и непријатељску атмосферу.

Запитајте се: да ли се заиста осец́ате пријатно у овим сивим и стерилним просторима? Додајте мало топлине и личности меким текстилом као што су јастуци, ц́ебад или простирке. Упалите свец́е и уживајте у шољици чаја у својој омиљеној шољи. Ово ц́е донети топлину и удобност у ваш дом, што ц́е заузврат побољшати ваше благостање.

Неудобан кревет

Кревет није само место за спавање, вец́ и кључни елемент за привлачење позитивне енергије и љубави у ваш живот. Према Фенг Схуију, препоручује се спавање на брачном кревету са чврстим узглављем , које је постављено даље од зида, што омогуц́ава слободан проток „чи“ енергије. Редовно мењање постељине и одржавање чистоц́е испод кревета је кључно за добру енергију у спавац́ој соби.

Правилна организација простора

Важно је да намештај буде правилно распоређен, јер погрешно постављање може изазвати енергетске блокаде. Кревет не треба постављати тако да узглавље буде окренуто ка северу, јер то може негативно утицати на вашу каријеру.

Изаберите меко осветљење и мирне боје за намештај и избегавајте зидне сатове и телевизоре у спавац́ој соби, јер ови елементи ремете мир и хармонију. Редовна чистоц́а је кључ за проток позитивне енергије.

Избегавајте оштре углове

Према фенг Схуију, оштри углови у просторији привлаче негативну енергију и усамљеност. Ако реновирате стан, покушајте да изгладите оштре углове , иначе их покријте украсним предметима као што су лампе, софе или комоде са биљкама.

Кактуси нису најбољи избор за привлачење љубави, радије бирајте биљке попут спатифилума, које својом женском енергијом привлаче позитивне и љубавне тренутке.

Ослободите се старих ствари

Стари и бескорисни предмети у дому блокирају проток енергије и испуњавају простор негативном енергијом. Ослободите се ствари које вам више нису потребне или их донирајте у добротворне сврхе. Ако још увек имате поклоне бивших партнера који су оштец́ени или бескорисни, решите их се, јер те ствари носе негативну енергију из прошлости. Очистите свој дом и ослободите простор за нове, позитивне енергије које ц́е донети свежину и срец́у у ваш живот.

Пратец́и ове једноставне савете, можете створити дом који подржава вашу срец́у и љубав. Прилагодите свој простор тако да постане извор позитивне енергије и удобности, где можете да уживате у миру и хармонији.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas