Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ROMA Company субвенционише 50% материјала за кречење улаза зграде

Идеално време да удахнете ведрину и нови сјај у ходнике ваше стамбене заједнице креће сад!

1719570196_shutterstock_78853699.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Зато  посетите сајт roma.rs како би сте медју првима конкурисали и тако повећали шансу, да баш Ваша стамбена заједница добије субвенцију од 50% материјала за кречење улаза и ходника стамбених зграда.

ROMA Company  вас позива да се од данас пријавите на конкурс за доделу субвенција од 50% материјала за кречење улаза и ходника стамбених заједница.

Право учешћа на конкурсу имаће све стамбене зграде на територији Републике Србије, док ће пријаве на конкурс бити отворене до 1.септембра 2024.године.

Фото: промо

Под слоганима „Ко кречи кућу лечи“ и „ROMA даје ПОЛА“ који су се могли видети на различитим местима у Београду и Србији , ROMA Company је у претходних шест година подржала реновирање преко 200 улаза на територији Републике Србије. Инспирисана тимским духом и заједничким напорима да улепшамо домове широм наше земље, ова акција настала је у жељи да се остваре трајни односи и ојача међусобно поверење са стамбеним заједницама и станарима, на обострано задовољство и корист.

Заинтересоване стамбене заједнице могу аплицирати за субвенције до 1. септембра 2024 на емаил адресу  subvencije@roma.rs , или послати поштом на адресу ROMA Company д.о.о. Милана Решетара 11, Земун, 11080 Београд, са назнаком „СУБВЕНЦИЈА – стамбене зграде“. Апликације је неопходно попунити за сваку стамбену јединицу посебно, а попуњава их управник стамбене заједнице или компанија за професионално управљање.

Фото: промо

У обзир за избор зграде која ће добити субевцију узеће се објекти чија величина и локација одговарају капацитету да се реновирање уз помоћ субвенције ROMA Company спроведе у најбржим договореним роковима. Одлука о изабраним стамбеним јединицама биће објављена 15. септембра 2024. на сајту roma.rs, а сви подносиоци пријава ће емаил-ом или писмом бити обавештени о резултатима.

Уз помоћ ове субвенције, заједничким снагама дајемо и нову свежину градовима широм Србије, а за све додатне информације можете писати на  subvencije@roma.rs

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas