Oglas
· · Komentari: 0

ROMA Company subvencioniše 50% materijala za krečenje ulaza zgrade

Idealno vreme da udahnete vedrinu i novi sjaj u hodnike vaše stambene zajednice kreće sad!

1719570196_shutterstock_78853699.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Zato  posetite sajt roma.rs kako bi ste medju prvima konkurisali i tako povećali šansu, da baš Vaša stambena zajednica dobije subvenciju od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zgrada.

ROMA Company  vas poziva da se od danas prijavite na konkurs za dodelu subvencija od 50% materijala za krečenje ulaza i hodnika stambenih zajednica.

Pravo učešća na konkursu imaće sve stambene zgrade na teritoriji Republike Srbije, dok će prijave na konkurs biti otvorene do 1.septembra 2024.godine.

Foto: promo

Pod sloganima „Ko kreči kuću leči“ i „ROMA daje POLA“ koji su se mogli videti na različitim mestima u Beogradu i Srbiji , ROMA Company je u prethodnih šest godina podržala renoviranje preko 200 ulaza na teritoriji Republike Srbije. Inspirisana timskim duhom i zajedničkim naporima da ulepšamo domove širom naše zemlje, ova akcija nastala je u želji da se ostvare trajni odnosi i ojača međusobno poverenje sa stambenim zajednicama i stanarima, na obostrano zadovoljstvo i korist.

Zainteresovane stambene zajednice mogu aplicirati za subvencije do 1. septembra 2024 na email adresu  subvencije@roma.rs , ili poslati poštom na adresu ROMA Company d.o.o. Milana Rešetara 11, Zemun, 11080 Beograd, sa naznakom „SUBVENCIJA – stambene zgrade“. Aplikacije je neophodno popuniti za svaku stambenu jedinicu posebno, a popunjava ih upravnik stambene zajednice ili kompanija za profesionalno upravljanje.

Foto: promo

U obzir za izbor zgrade koja će dobiti subevciju uzeće se objekti čija veličina i lokacija odgovaraju kapacitetu da se renoviranje uz pomoć subvencije ROMA Company sprovede u najbržim dogovorenim rokovima. Odluka o izabranim stambenim jedinicama biće objavljena 15. septembra 2024. na sajtu roma.rs, a svi podnosioci prijava će email-om ili pismom biti obavešteni o rezultatima.

Uz pomoć ove subvencije, zajedničkim snagama dajemo i novu svežinu gradovima širom Srbije, a za sve dodatne informacije možete pisati na  subvencije@roma.rs

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas