Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
савет

Ова врста гардеробе не треба да се нађе у МАШИНИ ЗА СУШЕЊЕ ВЕША: Могла би да је уништи (ВИДЕО)

Машина за сушење веша може много да помогне у кући, али неки веш не би требало да стављамо

1659294973_washing-machine-ge5b66e7aa_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Машина за сушење веша може много да убрза цео процес сушења, уштеди простор који би одузела сушилица и време за сушење, ипак не можемо баш сав веш да сушимо у машини. Тако да, будите опрезни приликом разврставања како се одређена гардероба не би уништила.

Шта не треба да се суши у машини за сушење?

Корсница друштвене мреже Тик Ток у видеу је навела којој одећи није место у машини за сушење и због чега.

Одећа за вежбање

Одећа која се растеже не треба да се нађе у машини за сушење. Превисоке температуре могу да узрокују губитак растегљивости еластичних материјала.

Прочитајте још: Четири знака да су вам потребни нови пешкири: У овим случајевима их мењајте

Одећа са шљокицама или перлицама

Ако их сушите у машини ризикујете да се светлуцави дизајн скине и отпадне. Такође перлице и шљокице могу да нанесу штету самој машини.

Доњи веш

Препоручује се да се доњи веш такође не нађе у машини за сушење. Разлог је, каже, исти као код еластичне одеће за веежбање.

БОНУС ВИДЕО

@труеартхмовемент Ханг дрyинг ис yоур бест оптион фор тхесе 4 тхингс #труеартх #труеартхмовемент #лаундрyтипс #лаундрyхацкс #лаундрyток #ецофриендлy #сустаинабле ♬ ло фи - рома псyцх

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 




 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas