Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕШИТЕ СЕ СЕДИХ ВЛАСИ: У томе вам може помоћи потпуно природна маска за косу од само једног састојка који већ имате код куће

Заборавите фарбање!

1729849124_Foto-Shutterstock-kosa-seda.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Постоји један једноставан трик и тајни састојак из куће за покривање седих власи који не само да даје фантастичан волумен вашој коси, већ и ефикасно маскира седе праменове.

Према најновијим открићима са портала воман.газета.пл, кључно је започети са суплементацијом мелатонина и биотина. Недостатак биотина често узрокује губитак косе, ломљиве нокте и проблематичну кожу, док мелатонин допуњује природне недостатке пигмента који даје боју коси, преноси блиц.рс.

Али то није све!

Поред суплементације, постоји и кућни трик који може учинити чуда за вашу косу – прање косе кафом! Овај једноставан третман не само да чини седе власи мање видљивим, већ и стимулише раст косе, спречава губитак и чини је сјајном и меком. Све што је потребно имате код куће и треба само један састојак.

Ево како то урадити:

1. Скувајте неколико кашика свеже млевене кафе са две чаше воде.
2. Оставите да се охлади.
3. Након прања косе, сипајте ову кафу на косу и масирајте кожу главе.
4. Оставите да делује 20 минута, а затим исперите.

Редовно понављање овог третмана може вам донети невероватне резултате! Сада можете рећи збогом седим власима и добити пуну, сјајну косу без потребе за хемикалијама!“

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas