Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Компанија дм покренула мобилну апликацију: Омиљене производе сада можете да купујете и док сте у покрету

Дрогеријски ланац дм дрогерие марект покренуо је Апликацију Мој дм за мобилне или паметне телефоне, којом је онлине куповина постала још једноставнија и увек надохват руке

1675165981_foto-1_dm-drogerie-markt.jpg
Фото: дм дрогерие маркет
Oglas

Мобилна верзија недавно покренуте онлине продавнице, омогућава једноставан преглед широког асортимана, и наручивање омиљених производа с било ког места, у било које време и уз само неколико кликова на екрану паметног телефона.

Предности и начини коришћења ове нове услуге, коју нуди дм представљени су на догађају који је окупио велики број медија и инфлуенсера. Апликација Мој дм омогућава персонализован приступ куповини који представља надоградњу новина и погодности које нуди највећи дрогеријски ланац у Европи.

Фото: дм дрогерие маркет

„У средишту нашег целокупног пословања, па тако и дигиталне трансформације, јесу људи. Као један од водећих трендсетера на тржишту, који је бројним грађанима постао омиљено место куповине, и апликацију смо развили с идејом да буде практична и корисна. Верујемо да ће ово бити једно ново искуство куповине и сјајна допуна непоновљивом доживљају истраживања света дм неге и лепоте, као и бројних других асортимана по којима смо препознатљиви – у првом реду органске хране, производа за бебе, одржавање домаћинства и бројних еко алтернатива. У периоду који је пред нама, дм ће наставити да унапређује своје услуге због којих важи за једну од најодговорнијих компанија у земљи“, изјавила је Светлана Јовановић Митић, ресорна менаџерка Маркетинга и комуникација.

Уз Апликацију Мој дм, купци имају прилику да једноставно истраже асортиман од преко 9.000 производа у неколико категорија: бебе и деца, исхрана, домаћинство, љубимци, шминка, нега и парфеми, коса, мушкарци и здравље. Након додавања производа у корпу и одабира начина плаћања, поруџбина ће бити испоручена у року од два до пет радних дана на адресу, у жељену дм дрогерију или на пакетомат.

Фото: дм дрогерие маркет

У апликацији је доступан списак свих дм продавница, уз могућност провере да ли је неки производ на стању и где. Погодности обухватају и персонализовани њузлетер, могућност прављења и чувања листе жеља, као и остављање рецензија за сваки производ. Опција скенирања бар-кода биће корисна када купци физички у продавници пожеле да сазнају детаљније информације о неком производу или да га додају у листу жеља за каснију куповину. Такође, имаће и могућност да скенирају производе код куће, те да погледају у којој дм дрогерији су производи доступни (у случају потребе).

Фото: дм дрогерие маркет

Апликацију Мој дм купци могу бесплатно да преузму на Плаy Сторе и Апп Сторе. Том приликом, сви корисници који се региструју добијају за прву куповину попуст од 15 одсто, који важи до краја 2023. године. Корисници пријављени на апликацији додатно ће, уз разноврсне купоне, моћи да остваре бројне погодности и попусте на своје омиљене производе и брендове, како онлине тако и у уобичајеној куповини у дрогеријама.

Брза испорука производа за само 60 минута из дм-а и даље је доступна на платформи Глово у 20 градова широм земље, с понудом која обухвата око 2.000 производа.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas