Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савети који вам могу помоћи да преболите раскид: Суочите се са истином и пребродите тежак период

Савети који вам могу помоћи када се разочарате у вољену особу

1683222663_raskid.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када нас изда вољена особа којој смо веровали и када нас њени поступци разочарају, то може бити једна од најтежих удараца које живот задаје. Сигурно сте у животу имали ситуацију да неку особу замишљате као ослонац, верујете да је она права, да је одана и да је то неко ко би у пола ноћи био ту за вас, а онда се сусретнете потпуно са неком новом страном његове личности. Суочавате се са истином, та особа скида маску и ваши снови и очекивања се руше попут куле од карата.

Свака издаја или разочарање од стране вољене особе доноси одређену кризу у животу, а ево којих седам ствари треба да освестите када се налазите у таквој ситуацији.

1. То је његов/њен грех, а не ваш - Немојте тражити кривицу непрестано у себи, немојте себе мучити, нити размишљати о негативним последицама. Особа која вас је издала то треба да носи са собом, а не ви. Освестите да је време да без терета кренете напред.

2. Што се пре открије, то је боље - Било би још горе да је та особа дуже била у вашем животу и заузела све важније место. Ви бисте јој још више веровали, а на крају бисте се додатно разочарали. Суочавање са истином је болно, али често драгоцено искуство.

3. Чин ове особе није цео ваш живот, већ само део њега - У реду је да имате негативне емоције или да се суочите са болом, али не дозволите да ветза са овом особом дефинише цео ваш живот. Време је да се више фокусирате на уравнотежена подручја свог живота.

4. Растанак са таквом особом није губитак, већ добитак - Више нећете трошити своје драгоцене ресурсе на особу која не заслужује ваше време, енергију и пажњу. Ослобођени сте од такве везе.

5. Ваш бол и ваш бес треба да постану ваша снага - Сублимирајте енергију из бола и беса у нове акције. Градите, стварајте, учите, комуницирајте. Радите све што вас чини срећним.

6. Ово је право време да учврстите своју снагу - Још једном, схватите које су најважније вредности за вас. Шта носите са собом до краја живота?

7. Човек је направио свој избор починивши издају. А ви направите свој избор - Ова особа је већ направила свој избор, одлучивши се на такав корак. Али ваш живот је у вашим рукама, увек можете направити нови избор који ће вам побољшати живот.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas