Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РУСКИ ПСИХОЛОГ ОТКРИВА: Зашто сте и даље сами и зашто не можете да нађете партнера?

Чувени психлог Лабковски писао је о проблему усамљености жена и одговорио на једно често питање које добија од дама. на питање зашто сте и даље сами он има 4 једноставна одоговора, једно "али" и супер решење.

1724136386_shutterstock_2269475509.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Михаил Лабковски је популарни руски психолог са више од 40 година искуства, који је створио је јединствену технику "6 правила“, захваљујући којој је на хиљаде људи широм света успело да побољша живот. Његова прва књига "Хоћу и хоћу" нашла се на врху листе најпродаванијих издања у руској публицистичкој књижевности, нудећи читаоцима практичне савете о трансформацији личног живота, превазилажењу анксиозности и достизању среће.

Лабковски је писао и о проблему усамљености жена, односно одговорио на једно веома често питање које добија од дама. "Веома често добијам поруке од жена са вечитим класичним питањем ’зашто сам сама'. Па, зато што се плашите веза.“

Потом се руски психолог пита: "Да ли су се мама и тата пречесто свађали и онда развели?", па одговара: "Није ни чудо што ћете са тако суровим искуством осетити, ако не свесно, онда свакако несвесно, да су мушкожћенски односи бол, љутња и страх."

Зато што се плашите мушкараца


"Ово је још једна типична ситуација: ако је ваш тата био агресиван и ако сте доживели болно искуство с неадекватним бившим, ако вас је неки рођак понизио или вређао, велика је вероватноћа да сте одрастали са страхом од супротног пола", наводи други разлог усамљености.

Речено вам је много непотребних ствари


Речено вам је: да вас нико неће заслуживати или да сте достојни само принца, да су односи уопште и породични живот, посебно свакодневни, болан посао, да су сви мушкарци кретени, или да се жена мора покоравати тим кретенима. "С таквим предзањем ни ја не бих журио да ступи у везу", каже Лабковски.

Ако вас је отац напустио


Ако је ваш отац напустио породицу и нисте га уопште видели након одређеног узраста.
"Ко жели да се веже за човека, да га воли свим срцем, а да га он у једном тренутку изда и да га коначно изгуби?", поставља реаторско питање, па додаје:
"Све те околности су директне до баналности, јер ако вам мушкарци заиста целог живота нису доносили ништа осим бола, онда је логично да вас више не привлаче.

Али, али, али...

"Истина, постоји једно 'али': неко одлучује да се заустави на сопственим психолошким траумама, а неко одлучује да уради нешто поводом тога. И треба да урадите само једну једноставну ствар: потражите некога ко вам неће дати ништа осим среће", саветује Лабковски.

А то се постиже путем покушаја и грешака. Морате да упознате неког типа, и ако се осећате непријатно са њим, а он уради нешто што вам се не свиђа, онда му то можете рећи. Ако се ситуација понавља, нађите неког другог. На крају ћете срести некога са ким ћете се заиста добро осећати, саветује руски психолог.

Генерално, страх од веза и мушкараца ублажава чињеница да идете на састанке, комуницирате са супротним полом, не плашите се да ће нешто поћи по злу и спремни сте на чињеницу да ваши први покушаји неће бити "идеалан“.

Сасвим је у реду бирати самоћу


"Коначно, желим да кажем да постоје појединци којима једноставно није потребна веза или породица. Мало их је, али постоје. Истина, многи од њих своју срећну и изабрану усамљеност доживљавају као проблем само из разлога што је то изузетак од правила, а они су у мањини и мисле да су ’лоши’ и ’погрешни’. Па, ако тако волите да живите, у томе нема апсолутно ништа лоше!“, закључује Михаил Лабковски.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas