Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ДА СЕ НАСПАВАТЕ НА 30 СТЕПЕНИ? Мали трикови помоћи ће вам да заспите по врућини ИАКО НЕМАТЕ КЛИМА УРЕЂАЈ У СПАВАЋОЈ СОБИ

Кључ је у умерености

1720078812_shutterstock_2315726443.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Током врелих летњих дана који нам предстоје у наредном периоду много људи има проблем са сном. Они који немају климу да расхлади собу на правим су мукама, међутим, није све тако црно и постоје трикови који ће вам олакшати да заспите.

 

Кључ је у умерености, те уколико не морате немојте палити климу, и трудите се да се расхладите пре спавања.

Немојте да дремате

Врућина може да вас измори више него уобичајене активности. Наше тело троши енергију како би регулисало температуру. Кад је врућина важно је истаћи да је спавање само за ноћ.

Време за спавање

Топло време може да вас натера да промените навике. Ипак, покушајте да се држите рутине јер постоји могућност да вам промена дневног ритма уништи сан. Идите на спавање као и до сада уколико сте у могућности.

Проветрите собу

Побрините се да вам спаваћа соба буде проветрена и охлађена колико је то могуће. Током дана, спустите ролетне и затворите прозоре на сунчаној страни како топао ваздух не би улазио у кућу. Пре спавања обавезно отворите прозоре, колико год се чинило апсурдно није толико топло напољу.

Постељина

Ослободите се непотребне постељине, али задржите лагане покриваче. Танки памучни прекривачи упијају зној.

Вентилатори

Чак и најмањи вентилатор током ноћи може да вам помогне, поготово ако је влажност ваздуха висока. Избегавајте да спавате под климом.

Хидрирајте се

Пијте довољно воде током дана, али избегавајте да се наливате пре него што одете на спавање.Жеђ вас вероватно неће пробудити - али хоће потреба за одласком у тоалет, зато будите опрезни.

Курир 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas