Препун је витамина и неупоредиво кориснији од поморанџе и лимуна.
Најновија истраживања показују да све време погрешно једемо киви. Наиме, сигурно га љуштите?
Прочитајте још: Проблем болних МЕНСТРУАЦИЈА решава ЗАЧИН, а уједно подиже ИМУНИТЕТ
Веровали или не, али киви треба да се једе као јабука! Кора кивија је препуна витамина, а ми је бацамо.
Кора кивија сме да се једе уколико се претходно добро опере и уклоне длачице. Када се добро опере, киви треба да се загризе као јабука. Ко једе киви са кором у тело унесе 50 одсто више влакана!
Плишана кора је изузетно корисна!
Кора садржи и фолате који су веома корисни за оболеле од срчаних болести, а сматра се да су добри и као превенција рака. Кора је одлична за труднице које ће њоме спречити деформитете код бебе, али и за остале даме, јер ће учинити кожу сјајном.
Прочитајте још: Није увек здрав! Ево када НЕ СМЕТЕ да конзумирате ЂУМБИР
Уколико вам је тешко да једете плишану кору онда убаците читав киви у смути и направите сок! Такође, можете га исецкати на коцкице и умешати у салату, па ће се мање коцкице лакше прогутати. Мање интензиван укус има жући киви од оног чија је кора браон.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ