Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕШИТЕ СЕ МАMУРЛУКА КОД КУЋЕ: Ако сте синоћ попили мало више, разбистрите главу уз овај природни напитак

Многи викендом умеју да претерају с алкохолом када изађу у провод. Ево како да га брзо избаците из тела.

1714389409_shutterstock_2333205397.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Многи викендом умеју да претерају с алкохолом када изађу у провод. Ево како да га брзо избаците из тела.

Напитак са бибером

Природни лек за мамурлук ћете добити ако у чашу воде ставите три кашике свеже цеђеног сока од лимуна, и пола кашичице црног бибера. Измешајте, додајте неколико коцкица леда и попијте. Разбудиће вас, умирити стомак, ублажити мучнину, а главобоља ће нестати. Бићете као нови!

Зачињени сок од парадајза

У чашу куваног парадајза ставите по прстохват млевене љуте папирке и шећера и исцедите кришку лимуна. Овај напитак надокнађује електролите и регулише шећер у крви.

Чај од ђумбира

Мамурлук и мучнина ће одмах проћи ако попијете овај чај. Узмите комадић корена ђумбира дужине 1 цм, и потопите у 250 мл прокувале воде. Можете да га исецкате. После 15 минута процедите и попијте чај.

Вода с лимуном

Укусна је и освежавајућа, а лимунска киселина ће алкализовати организам. Помоћи ће и да избаците алкохол што пре из тела, и дати вам енергију. У чашу млаке воде, исцедите један лимун и попијте.

Воћна салата

Алкохол ће брже изаћи из вашег тела ако поједете воћну салату. Фруктоза и калијум који се налазе у авокаду, кивију, поморанџи и банани помоћи ће метаболизму да брже свари алкохол. Исецкајте бар две ове воћке, помешајте и поједите чим устанете. Одмах ћете се боље осећати.

Нај жена 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas