Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МУДРЕ РЕЧИ ДУШКА РАДОВИЋА: Сетите их се када вам је тешко у животу

Као и много пута до сада, афоризми Душка Радовића нас покрећу да се дубоко замислимо над својим речима и поступцима и да живот сагледамо из једног другачијег угла

1725543387_Foto-Printscreen-YouTube-RTS-Zvanicni-kanal.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - РТС - Званични канал
Oglas

Нема особе која бар једном није закукала како јој је живот тежак, како нема воље, жеље за живљењем, како увек има нешто што нам у животу фали.

Као и много пута до сада, афоризми Душка Радовића нас покрећу да се дубоко замислимо над својим речима и поступцима и да живот сагледамо из једног другачијег угла, преноси директно.рс.

Ово је права порука за све оне који често кукају над својим животом и својом судбином!

“Мало је живота без шавова и закрпа…

Не може! Човек је проклет! Он би хтео и дуго да живи и да му буде лепо.

Е, а то је мало теже. Не може! Може дуго, али из парчића.

Погледајте, свако од нас носи неку закрпу…

Свакоме се примети где је шав – некоме на лицу, некоме у очима,

некоме у гласу! Сви смо ми крпљени и састављани – из много делова.

Ми више волимо живот, него живот нас. У томе је ствар!

Е, а ако га тако волимо, онда није ред да га оговарамо и да му налазимо мане.“

Када вам је тешко и за све недаће окривите овај један живот који имате, сетите се ове поруке, биће вам лакше.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas