БИЉКА ЗЛАТА ВРЕДНА: Шта се дешава у организму кад у исхрани користимо ЛОВОР
Ловор смањује надимање, помаже код проблема с пробавом те је због тога зачин који би требало чешће да користимо при припреми јела.
Ловор смањује надимање, помаже код проблема с пробавом те је због тога зачин који би требало чешће да користимо при припреми јела.
Од ловоровог листа има пуно више користи од самог убацивања у лонац како би јелу дао арому. Он успорава старење, умирује, помаже у борби против бактерија, лечи дисајне путеве.
Ловоров ист не треба да има примену само у кулинарству
Мирисни листови ловора обично се користе при кувању, али треба знати да њихова лепа арома потиче од моћног уља које има и друге квалитете.
Ловоров лист може помоћи да се сачува обојена одећа и да јој се врати првобитна боја .
Од ловоровог листа има пуно више користи од самог убацивања у лонац како би јелу дао арому. Он успорава старење, умирује, помаже у борби против бактерија, лечи дисајне путеве.
Да ли сте пробали?
У затвореном простору успешно расту ловор, мента и першун, а могли би успети и рузмарин и мајчина душица.
За лечење грудног кашља у руској народној медицини препоручују се лековите биљке и рецептуре које резређују слуз и олакшавају њено избацивање.