
ТРАДИЦИОНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА КИСЕЛИ КУПУС: Укусније чак и од подварка
Постоји једно старинско јело које су наше баке често припремале, али које, нажалост, полако пада у заборав. То је пржени кисели купус, који подсећа на подварак, али је ипак другачији.
Постоји једно старинско јело које су наше баке често припремале, али које, нажалост, полако пада у заборав. То је пржени кисели купус, који подсећа на подварак, али је ипак другачији.
Убаците један састојак који решава проблем!
Већина нас је оставила кисели купус за зиму и онда када је дошло време да се он проба схватили сте да је пресољен и да не можете припремити омиљено зимско јело – сарме.
Савети који ће бити корисни свакој домаћици
Кисели купус је изузетно здрав.
Проблем може бити у купусу. Можда је сорта превише кисела. Кувари препоручују коришћење глава јесење жетве
Тешко је замислити зимску трпезу без киселог купуса. Али многим домаћицама купус често буде неслан или превише слан