Које грожђе је здравије? Црно или бело - ево у чему је главна разлика
Због својих антиоксидативних и антиинфламаторних својстава, грожђе благотворно делује на цео организам.
Због својих антиоксидативних и антиинфламаторних својстава, грожђе благотворно делује на цео организам.
Ако сте у недоумици која намирница би могла да помогне да сачувате здравље два најважнија органа: мозга и срца - једите грожђе и нећете погрешити.
Црно грожђе преплавило је тезге на пијацама, па је право време да користимо овај природни антиоксиданс...
Грожђе је већ постало доступно и на пијацама широм Србије...
Грожђе је основно воће, док се грожђице, суво грожђе, такође користе у исхрани као додатак, најчешће десертима.
Велика количина антиоксиданаса одлична је за јачање крвних судова и доприноси бољем раду срца