Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗНАШ ШТА БАТИЦЕ, ЈА ТЕ "ДРНДЕ - МРНДЕ" НЕ ЗНАМ": Гоца Тржан одбрусила дечку из публике на наступу (ВИДЕО)

Певачица Гоца Тржан важи за једну од особа на јавној сцени која своје ставове износи гласно

1719319563_Foto-Ataimages.rs-M.P.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.П.
Oglas

Тако је на једном од својих наступа очитала лекцију дечку из публику који је негодовао њене песме и захтевао да му отпева песму коју је певачица окарактерисала као данашњи пролазни тренд у музици.

- Дај певај нешто за нас - викао је дечко.

- Знаш шта батице, ја те "дрнде - мрнде" не знам. Нисам учила за вечерас, дај ми кеца. Има старих песама које могу да изведем. Не бих да набрајам све брендове овог света то ми је досадно. Музика је срце, још ниси довољно патио, па будеш повређен, па кад пустиш нешто добро, онда ћу да те питам - говорила је Гоца и изазвала овације публике и наставила да пева.

 

Подсетимо, Гоца је једном приликом открила да је здравствено стање њеног супруга било нарушено, те да готово три године није могао да свира.

- Мој муж је у том тренутку имао тешке повреде зглобова, није могао да свира. Две или три године је био на озбиљним лековима, јер сваки ударац га је болео као да га ножевима боду у зглобове - открила је Гоца раније, присетивши се периода када је здравствено стање Раше Новаковића било угрожено.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas