Oglas
· · Komentari: 0

"ZNAŠ ŠTA BATICE, JA TE "DRNDE - MRNDE" NE ZNAM": Goca Tržan odbrusila dečku iz publike na nastupu (VIDEO)

Pevačica Goca Tržan važi za jednu od osoba na javnoj sceni koja svoje stavove iznosi glasno

1719319563_Foto-Ataimages.rs-M.P.jpg
Foto: Ataimages.rs/ M.P.
Oglas

Tako je na jednom od svojih nastupa očitala lekciju dečku iz publiku koji je negodovao njene pesme i zahtevao da mu otpeva pesmu koju je pevačica okarakterisala kao današnji prolazni trend u muzici.

- Daj pevaj nešto za nas - vikao je dečko.

- Znaš šta batice, ja te "drnde - mrnde" ne znam. Nisam učila za večeras, daj mi keca. Ima starih pesama koje mogu da izvedem. Ne bih da nabrajam sve brendove ovog sveta to mi je dosadno. Muzika je srce, još nisi dovoljno patio, pa budeš povređen, pa kad pustiš nešto dobro, onda ću da te pitam - govorila je Goca i izazvala ovacije publike i nastavila da peva.

 

Podsetimo, Goca je jednom prilikom otkrila da je zdravstveno stanje njenog supruga bilo narušeno, te da gotovo tri godine nije mogao da svira.

- Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove - otkrila je Goca ranije, prisetivši se perioda kada je zdravstveno stanje Raše Novakovića bilo ugroženo.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas