Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГОЦА ТРЖАН ОТКРИВА: Раша много тога трпи, у брак сам довела и бившег мужа и бившу свекрву

Мушкарац који се упусти у везу са старијом женом која има дете је више него храбар мушкарац, рекла је певачица

1728896203_goca_trzan_08072024_0022.JPG
Пхото:АТА /А.А
Oglas

Певачица Гоца Тржан годинама ужива у складном браку са бубњаром Радомиром Рашом Новаковићем, са којим је започела везу након развода од ријалити учесника Ивана Маринковића.

Наиме, Гоца Тржан често говори без задршки о многобројним темама, а сада је изнела детаље односа са Рашом.

- Мушкарац који се упусти у везу са старијом женом која има дете је више него храбар мушкарац. Зашто? Зато што ти у тај брак не доводиш само дете него доводиш и бившег мужа, и бившу свекрву, и бившу фамилију, а ја, као Гоца Тржан, нисам донела само то него сам донела и медијске будалаштине - истакла је певачица.

- Тај човек мене очито толико воли и толико ми је посвећен и толико заслужује да му оперем ноге када дође кући. Не оперем му ноге, али му измасирам стопала понекад када видим да је уморан. Никада није дошао кући да га ја нисам сачекала без обзира колико је сати. Чак и ако заспим јер чујем да је касно и да је дошао, ја устанем да га питам да ли је уморан или гладан - додала је Гоца.

Имала сам интимне односе на разним местима


Подсетимо, Гоца је недавно такође говорила о својој интими, те признала да то сматра изузетно важном темом за разговор.

- Величина није битна ако партнер зна шта ради. Док сам била млађа експериментисала сам, имала интимне односе на разним местима, али сам најопуштенија у спаваћој соби. Свакако, видим да се људи и даље згрожавају када неко отворено прича о се*су, али ја мислим да је то важна тема за све нас као друштво. Родитељи треба да причају са децом о се*су да касније не би долазило до неких ствари које су далеко теже за подношење - изјавила је Гоца Тржан тада.

Хyпе 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas