Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У целу причу сам ускочила без идеје да ће то да потраје": Гоца Тржан о почетку каријере у "Тап 011", браку и ћерки Лени

Певачица Гоца Тржан једна је од најуспешнијих певачица поп музике на домаћој музичкој сцени

1722064897_goca_trzan_24042024_0047.JPG
Фото: АТА имагес/ Р.З.
Oglas

Гоца Тржан иза себе има богату каријеру, а све је почело са групом  "Тап 011" чије песме су постала ванвременске.

- Нико од нас није могао да зна кад смо почињали да ће Тап 011 једног дана бити велики и важан бенд. Ушла сам у групу 1994. јер сам отпевала песму "Бунда". Звали су ме продуценти да урадим демо снимак. Било ми је слатко. Међутим, никад себе нисам видела као певачицу денс бенда. Дошла сам на снимање с косом до дупета, у вијетнамци и неким чизмама. Била сам рокер тих година. Момци из бенда су били блентави и духовити. У целу причу сам ускочила без идеје да ће то да потраје, а да ћу ја једног дана постати Гоца Тржан и да ће моја каријера трајати годинама - рекла је Гоца за Курир.

Она је годинама у складном браку са музичарем Рашком Новаковићем, док је пре њега имала још једна брак у коме је добила ћерку Лену.

- Два пута сам се удавала. Имам став да о бившим љубавима не говорим. Поносна сам мајка тинејџерке Лене. Она уме да се избори за себе и своје мишљење. Мрзи да је неко слика. Лена има слободу да користи друштвене мреже што се мене тиче, али је она самостално, без мог инсистирања, пре неколико година избрисала налог који је пратило преко 20.000 људи. Рекла ми је: "Не желим да ме свако коментарише и гледа. Не желим да будем позната." То је сасвим у реду и поштујем. Желим јој да никад не буде позната, већ само успешна у послу који изабере - рекла је Гоца.

Певачице се годинама борила за потомство са супругом Рашом о чему отворено говори са жељом да можда некоме помогне:

- Имала сам три неуспешне вантелесне. Више није здраво и нећу ни ићи на то. То је велики стрес за организам. Много људи има проблем са природним зачећем. Мрзим кад се о тој теми пише патетично. Не треба мене нико да сажаљева. Верујте да су сви ти људи озбиљни хероји - закључила је певачица за Курир.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas