Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто су сви љути на Блејк Лајвли? Глумица промовише нови филм, а јавност је због овога згрожена

Блејк Лајвли је увек током каријере важила за фину и ненаметљиву глумицу. Са негативним коментарима се ретко сусретала, а сада је све то пало у воду.

1724397285_profimedia-0897295418.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Она у последње време промовише нови филм, али сви причају о сукобу око филма, а не о самом филму. Ово је први филм Блејк Лајвли након четири године паузе, али се глумица није прославила. 

Многи су приметили да је Лајвли заузела посебан приступ у промоцији овог филма, многима се није допао начин на који говори и о породичном насиљу, а потом су почели да испливавају и тренуци из њене прошлости. Њени обожаваоци широм света се сада питају да ли је глумица одувек била таква или показује неко некарактеристично понашање?

Оно што се многима није свидело јесте њен недавни интервју. Новинар је питао Блејк како жртве насиље, које је филм инспирисао да проговоре, могу да јој се захвале или поделе с њом своју животну причу. Ипак, Лајвли је дала одговор који нико није очекивао од једне глумице која је важила за једну од најомиљенијих у Холивуду:

- Мислиш, као да им дам свој број телефона, моју адресу или да поделим локацију на телефону? Ја сам Девица у хороскопу - рекла је она што је изненадило и њеног колегу.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas