Oglas
· · Komentari: 0

Zašto su svi ljuti na Blejk Lajvli? Glumica promoviše novi film, a javnost je zbog ovoga zgrožena

Blejk Lajvli je uvek tokom karijere važila za finu i nenametljivu glumicu. Sa negativnim komentarima se retko susretala, a sada je sve to palo u vodu.

1724397285_profimedia-0897295418.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ona u poslednje vreme promoviše novi film, ali svi pričaju o sukobu oko filma, a ne o samom filmu. Ovo je prvi film Blejk Lajvli nakon četiri godine pauze, ali se glumica nije proslavila. 

Mnogi su primetili da je Lajvli zauzela poseban pristup u promociji ovog filma, mnogima se nije dopao način na koji govori i o porodičnom nasilju, a potom su počeli da isplivavaju i trenuci iz njene prošlosti. NJeni obožavaoci širom sveta se sada pitaju da li je glumica oduvek bila takva ili pokazuje neko nekarakteristično ponašanje?

Ono što se mnogima nije svidelo jeste njen nedavni intervju. Novinar je pitao Blejk kako žrtve nasilje, koje je film inspirisao da progovore, mogu da joj se zahvale ili podele s njom svoju životnu priču. Ipak, Lajvli je dala odgovor koji niko nije očekivao od jedne glumice koja je važila za jednu od najomiljenijih u Holivudu:

- Misliš, kao da im dam svoj broj telefona, moju adresu ili da podelim lokaciju na telefonu? Ja sam Devica u horoskopu - rekla je ona što je iznenadilo i njenog kolegu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by screenhouse (@screenhouseig)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas