Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Воја Недељковић открио када би Саша Поповић могао да се врати у "Звезде Гранда": Сезона по први пут кренула без њега

Нова сезона популарног музичког такмичења је почела без Саше Поповића

1728287001_finale_zvezda_granda_08062024_0209.JPG
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Прошле суботе стартовала је нова сезона „Звезда Гранда“ која је донела многе промене.

Осим нове сценографије и правила, новина је да Сашу Поповића у судијској столици тренутно мења Воја Недељковић који је пред аудиторијумом открио када се очекује повратак креативног директора.

- Ја сам вршилац дужности, само ВД, уместо Саше Поповића сам ту. Очекујемо да нам се Сале ускоро придружи. Сале дођи, настави свој посао, тамо где смо стали. Ја сам овде, као што рекох, ВД у име продукције- рекао је Воја са осмехом и још једном открио која правила ће важити у актуелној сезони.

За све они који још увек нису били у могућности да буду уз „Звезде Гранда“, Воја Недељковић је до детаља објаснило нова правила, како за жири, тако и за такмичаре.

- Прошле недеље сте имали прилику да видите прву емисију овог циклуса. За оне који нису испратили, а таквих је мало, важе нова правила. Имамо 8 чланова жирија и између њих се налазе паравани, дакле немају могућност да виде једни друге и да знају како ко гласа. Свако има право да даје глас ‘за’, паник што је заправо ‘против’ или да буде неутралан, односно да не гласа уопште- објаснио је Недељковић, а потом наставио:

- Оног момента када члан жирија притисне ‘да’ или ‘паник’ спушта се зид испред њега и он ће моћи да види певача који се налази на сцени. Свако од њих има камеру испред себе, па смо прошле суботе имали прилику да видимо њихове невероватне реакције, досађивање, срећу, смех. Све се види и све се чује (смех). Са 3 гласа кандидат може да бира ментора, неког од оних који су дали глас, а ако има шест негативних гласова, кандидат напушта такмичење.

(Гранд)

БОНСУ ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas