Oglas
· · Komentari: 0

Voja Nedeljković otkrio kada bi Saša Popović mogao da se vrati u "Zvezde Granda": Sezona po prvi put krenula bez njega

Nova sezona popularnog muzičkog takmičenja je počela bez Saše Popovića

1728287001_finale_zvezda_granda_08062024_0209.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Prošle subote startovala je nova sezona „Zvezda Granda“ koja je donela mnoge promene.

Osim nove scenografije i pravila, novina je da Sašu Popovića u sudijskoj stolici trenutno menja Voja Nedeljković koji je pred auditorijumom otkrio kada se očekuje povratak kreativnog direktora.

- Ja sam vršilac dužnosti, samo VD, umesto Saše Popovića sam tu. Očekujemo da nam se Sale uskoro pridruži. Sale dođi, nastavi svoj posao, tamo gde smo stali. Ja sam ovde, kao što rekoh, VD u ime produkcije- rekao je Voja sa osmehom i još jednom otkrio koja pravila će važiti u aktuelnoj sezoni.

Za sve oni koji još uvek nisu bili u mogućnosti da budu uz „Zvezde Granda“, Voja Nedeljković je do detalja objasnilo nova pravila, kako za žiri, tako i za takmičare.

- Prošle nedelje ste imali priliku da vidite prvu emisiju ovog ciklusa. Za one koji nisu ispratili, a takvih je malo, važe nova pravila. Imamo 8 članova žirija i između njih se nalaze paravani, dakle nemaju mogućnost da vide jedni druge i da znaju kako ko glasa. Svako ima pravo da daje glas ‘za’, panik što je zapravo ‘protiv’ ili da bude neutralan, odnosno da ne glasa uopšte- objasnio je Nedeljković, a potom nastavio:

- Onog momenta kada član žirija pritisne ‘da’ ili ‘panik’ spušta se zid ispred njega i on će moći da vidi pevača koji se nalazi na sceni. Svako od njih ima kameru ispred sebe, pa smo prošle subote imali priliku da vidimo njihove neverovatne reakcije, dosađivanje, sreću, smeh. Sve se vidi i sve se čuje (smeh). Sa 3 glasa kandidat može da bira mentora, nekog od onih koji su dali glas, a ako ima šest negativnih glasova, kandidat napušta takmičenje.

(Grand)

BONSU VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas