Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

УХАПШЕН СЛАВНИ АМЕРИЧКИ РЕПЕР: Опколило га десетине специјалаца због наводне трговине људима (ВИДЕО)

Прослављени музичар Шон "Диди" Комбс, познатији нашој публици као Паф Деди, ухапшен је у понедељак увече у Њујорку, након што је велика порота подигла оптужницу

1726561017_Foto-Shutterstock-Profimedia-reper.jpg
Фото: Схуттерсток, Профимедиа
Oglas

Особа упућена у детаље оптужнице потврдила је да ће се против репера водити судски поступак, али није јасно које оптужбе су у питању.

Паф Деди ухапшен је у једном хотелу у центру Менхетна у понедељак у касним вечерњим сатима од стране званичника унутрашње безбедности, након чега је превежен у канцеларију ФБИ-ја, преноси "ТМЗ".

Још увек није званично познато у вези чега су оптужбе, али инсајдери су за "Тхе Неw Yорк Тимес" рекли да верују да се музичар терети за рекетарење и трговину људима у својству сексуалне експлоатације.

Наводно су власти планирале да Комбса ухапсе у уторак, "али се догодило нешто због чега" су одлучили да га притворе раније него што је планирано, рекао је неименовани извор медијима.

Амерички тужилац Демијан Вилијамс рекао је да је славни 54-годишњак ухапшен у вези са запечаћеном оптужницом у Јужном округу Њујорка. Федералци су претражили просторију у којој су ухапсили Комбса, наводи "ТМЗ", позивајући се на "непотврђене извештаје".

 

"Разочарани смо одлуком америчког тужиоца да настави са неправедним гоњењем господина Комбса", рекао је Марк Агнифило, Дидијев адвокат, за "Даилy Маил".

"Шон "Диди" Комбс је музичка икона, предузетник који је све сам стекао, породичан човек пун љубави и доказани филантроп који је провео последњих 30 година градећи империју, обожавајући своју деци и радећи на побољшању црне заједнице", додао је.

Ова оптужница подигнута је мање од шест месеци након што су савезне власти извршиле рацију у домовима музичког могула у Лос Анђелесу и Мајамију 25. марта ове године, а највероватније је Дидијево хапшење и повезано са том истрагом.

Комбс је био у центру пажње већи део прошле године, након тврдњи његове бивше девојке Кеси Вентуре да ју је злостављао, те да је укључен у сексуалну експлоатацију. У мају је у јавност исцурео и снимак из 2016. године из хотелске собе у Лос Анђелесу на коме се види како је крвнички туче. Репер се тада обратио јавности, рекавши да је "дотакао дно", те да нема изговора за његово неопростиво понашање.

(БлицЖена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas