Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕШКА ЖИВОТНА ПРИЧА МИЛАНА СТАНКОВИЋА: Његов отац је убио колегу због дуга, па преминуо у затвору под неразјашњеним околностима

Породица је сигурна да је у питању била крвна освета

1717057923_Foto-Ataiamges.rs-A.A-Milan-Stankovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Живот и каријера Милана Станковића су у најмању руку живописни. Од каријере започете у звездама Гранда, до Евровизије и његовог необичног стајлинга, боравка по манастирима певач није престајао да интригира јавност.

Он последњих месеци изазива пажњу јер је одлучио да се повуче из јавности и промени живот из корена, а шушкало се и да има намеру да се замонаши, а тренутно је на Хиландару, где проводи неко време помажући братству овог светогорског манастира.

Међутим, једна информација о Милановом животу није толико позната, а ради се о његовов покојном оцу.

Недуго после Милановог рођења, Станковићев отац је починио кривично дело, а неколико година касније је настрадао у затвору. Породица је одмах посумњала да је у питању крвна освета.

Отац Милана Станковића Горан Станковић убио је колегу с посла пре више од 30 година, због чега је осуђен на вишегодишњу затворску казну. После пет година издржавања робије он је преминуо под неразјашњеним околностима. Породици је јављено да је погинуо тако што је пао са скеле, али они ни данас у то не верују. Породица Станковић убеђена је да је Горан убијен због крвне освете.

Певач је на почетку своје каријере причао о овом, за њега болном периоду и тада је изјавио како сумња у званичну верзију да му је отац погинуо у затвору.

"Имао сам само пет месеци када је мој отац отишао у затвор. Зато га се и не сећам, али кроз главу ми пролазе слике из посета. Никада нисам имао осећај да имам тату, већ неког течу којег сам повремено виђао. Мој отац је због неког дуга убио извесног човека с којим је радио у пекари. После пет и по година саопштили су нам да је пао са скеле и погинуо, али не верујем у то. Мислим да се ради о крвној освети", рекао је тада Станковић и описао како је изгледало његово одрастање без једног родитеља.

"Не знам какав бих био да сам растао уз оца, али одувек сам се осећао инфериорно. Када бих у друштву рекао да немам тату, изазвао бих сажаљење. Као да сам ја крив што је то тако. Најтеже су ми пала писма која је слао из затвора. Једном сам их случајно нашао и био сам потпуно изгубљен. Знао сам да га не могу вратити. Осетио сам колико му је свако писмо другачије, у неким се препознавао очај, понекад оптимизам. Мама ме је, упркос свему, издржавала и борила се за мене и сестру. Радила је у трафици, пеглала, чистила по кућама. Често је и позајмљивала новац", изјавио је Милан пре више од десет година.

Породица убеђена да је крвна освета

Отац Милана Станковића Горан Станковић убио је колегу с посла пре тачно 37 година, због чега је осуђен на вишегодишњу затворску казну. После пет година издржавања робије он је преминуо под неразјашњеним околностима. Породици је јављено да је погинуо тако што је пао са скеле, али они ни данас у то не верују. Породица Станковић убеђена је да је Горан убијен због крвне освете. Међутим, нико од мештана које смо срели тада не сећа се тог периода, као ни мотива због којег је дошло до убиства, али су чули за то. Пекара у којој је радио покојни Горан Станковић и где је и убио свог колегу одавно не постоји, а породица настрадалог не живи у том граду.

Ишао му у посету

Певач је на почетку своје каријере причао о овом, за њега болном периоду и тада је изјавио како сумња у званичну верзију да му је отац погинуо у затвору.- Имао сам само пет месеци када је мој отац отишао у затвор. Зато га се и не сећам, али кроз главу ми пролазе слике из посета. Никада нисам имао осећај да имам тату, већ неког течу којег сам повремено виђао. Мој отац је због неког дуга убио извесног човека с којим је радио у пекари. После пет и по година саопштили су нам да је пао са скеле и погинуо, али не верујем у то. Мислим да се ради о крвној освети - причао је Станковић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas