Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАЉУБИЛА САМ СЕ У ДРУГОГ": Рада Манојловић коначно откирла због чега су она и Милан раскинули

Певачица Рада Манојловић и њен колега Милан Станковић били су у вези пет година, а онда је уследио раскид, не тако пријатан

1726741708_1707131184_Foto-Ataiamges.rs-Rada-i-Milan.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Рада и Милан су данас у добрим односима, али растанак није слутио да ће после свега остати пријатељи.

О свему што се тада дешавало без длаке на језику испричала је Рада Манојловић.

- Он је мени и тад био све. И са њим сам мислила да ће то бити до крај живота. Сто посто сам била сигурна. Волела сам га и он мене. Много смо се ми волели. Пет година смо ми били у вези, живели заједно - присетила се Рада тог периода који је за њу био јако леп и дан данас не крије да се уз Милана Станковића осећала лепо, да јој је био и остао велика подршка.

Позната као неко искрено исприча и лепе, и оне мање лепе ствари из свог живота Рада Манојловић је открила због чега су и како раскинули.

- Не могу да кажем ни да је он крив, ни да сам ја крива. Ужасно је изгледао раскид. Толико ужасно да не знам и да ли је требало. Нисмо се ми никада ни удаљили. Ми смо до посљедњег дана живели заједно и све је било супер. Али некако ја сам, ваљда, тим својим понашањем и уљуљкивањем направила од њега нећу рећи дете, него као, ето, да сам моја мајка. Можда сам ја изгубила неки осећај мушкарца, рекла је, а онда признала да се током заједничког живота заљубила у другог.

- Али се десило то да сам се ја заљубила у другог. Нисам ни знала да је моје срце слободно за другог. На крају, кад сам ја почела да размишљам о другоме, мени је било криво. Ја сам хтела да се убијем. Јако ми је било тешко јер је у мени, борила се та нека страст која се као пробудила и нешто што ја имам, што знам да је... Не, није кривица, него што знам да нећу имати са другим.

Ипак, Милан Станковић од ње није сазнао да се заљубила у том тренутку у кошаркашкг скаута Момира Гајића.

- Да, неко му је јавио. Али, не, не слике неке, сачувај Боже.? Не, не, не. Мога аута паркираног тамо негде. Тако да сам ја мислила да нема шансе. Али, вероватно, по мом понашању... Знаш, ја сам стварно особа која не може неке ствари да крије. Ја кад се охладим, ја се охладим и не кријем ни за јавност. Ја сам толико очигледна кад променим понашање. Једноставно, нешто није у реду, видело се. И много ми је криво што сам дозволила неким страстима да превладају. Опет кажем, не могу да се кајем. Свако је мени донео нешто у живот, неко искуство и нешто сам научила из сваке везе - испричала је Манојловић.

Рада је након раскида упловила у везу са Момиром Гајићем који се није много експонирао. О њиховој вези се нашироколо причало. Били су заједно три године, а онда су се растали. Са њене стране без тешких речи, док се о његовим изјавама да не треба бити са певачицом полемисало.

Рада је након тога била у љубави са колегом Харисом Берковићем.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas