Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕЈЛОР СВИФТ ПРОГЛАШЕНА ЗА НАЈБОГАТИЈУ МУЗИЧАРКУ СВЕТА: Престигла је и Ријану, а милијардерка је постала после прошлогодишње турнеје

Тејлор Свифт, према "Форбесу", разликује се од осталих милијардера јер своје богатство није акумулирала профитабилним споредним пословима, попут козметичких марки и модних линија

1728298478_1724310191_d31cef4a5f0434273ce76b2f6cd931c5572e4e62.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Тејлор Свифт је званично постала најбогатија самоостварена музичарка на свету са процењеном нето вредношћу од 1,6 милијарди долара.

Вест је потврдио "Форбес", нагласивши да је америчка певачица постала милијардерка након великог успеха њене прошлогодишње турнеје "Ерас Тоур". Тејлор је тако престигла Ријану, чије се богатство процењује на 1,4 милијарде долара.

"Њено богатство укључује 600 милиона долара од турнеја и тантијема, 600 милиона долара од вредности њеног музичког каталога и 125 милиона долара од улагања у некретнине", наводи "Форбес". Уз титулу најбогатије музичарке, Тејлор се сада налази на другом месту на укупној листи најбогатијих музичара, одмах након Џеј Зија, чије се богатство процењује на 2,5 милијарди долара.

Зарадила милијарду искључиво због писања и извођења песама

Тејлор Свифт, према "Форбесу", разликује се од осталих милијардера јер своје богатство није акумулирала профитабилним споредним пословима, попут козметичких марки и модних линија. Свифт је прва музичарка која је пробила магичну бројку од милијарду долара искључиво захваљујући писању и извођењу песама.

Године 2020. њена нето вредност је била процењена на 365 милиона долара, што значи да је прикупила више од 1,2 милијарде долара у последње четири године.

"Тиме" ју је прогласио особом године

Тејлор Свифт је највећа поп звезда на свету. Часопис "Тиме" ју је 2023. прогласио особом године.

"Ово је најпоноснији и најсрећнији тренутак у мом животу. И ово је најкреативнија, најиспуњенија и најслободнија фаза мог живота", рекла је Тејлор након објаве да је управо она особа године. Свифт је победила у конкуренцији широког спектра финалиста, укључујући Барби, бивше тужиоце бившег председника Доналда Трампа и британског краља Чарлса ИИИ.

Тејлор Свифт је зарадила слична признања од часописа "Пеопле", који ју је прогласио најинтригантнијом особом године 2023. године. Њена вештина писања песама и пословни њух чак су подстакли покретање колегијума о њој, укључујући оне на универзитетима Станфорд, Цалифорниа, Беркелеy и Харвард.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas