Oglas
· · Komentari: 0

TEJLOR SVIFT PROGLAŠENA ZA NAJBOGATIJU MUZIČARKU SVETA: Prestigla je i Rijanu, a milijarderka je postala posle prošlogodišnje turneje

Tejlor Svift, prema "Forbesu", razlikuje se od ostalih milijardera jer svoje bogatstvo nije akumulirala profitabilnim sporednim poslovima, poput kozmetičkih marki i modnih linija

1728298478_1724310191_d31cef4a5f0434273ce76b2f6cd931c5572e4e62.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Tejlor Svift je zvanično postala najbogatija samoostvarena muzičarka na svetu sa procenjenom neto vrednošću od 1,6 milijardi dolara.

Vest je potvrdio "Forbes", naglasivši da je američka pevačica postala milijarderka nakon velikog uspeha njene prošlogodišnje turneje "Eras Tour". Tejlor je tako prestigla Rijanu, čije se bogatstvo procenjuje na 1,4 milijarde dolara.

"NJeno bogatstvo uključuje 600 miliona dolara od turneja i tantijema, 600 miliona dolara od vrednosti njenog muzičkog kataloga i 125 miliona dolara od ulaganja u nekretnine", navodi "Forbes". Uz titulu najbogatije muzičarke, Tejlor se sada nalazi na drugom mestu na ukupnoj listi najbogatijih muzičara, odmah nakon Džej Zija, čije se bogatstvo procenjuje na 2,5 milijardi dolara.

Zaradila milijardu isključivo zbog pisanja i izvođenja pesama

Tejlor Svift, prema "Forbesu", razlikuje se od ostalih milijardera jer svoje bogatstvo nije akumulirala profitabilnim sporednim poslovima, poput kozmetičkih marki i modnih linija. Svift je prva muzičarka koja je probila magičnu brojku od milijardu dolara isključivo zahvaljujući pisanju i izvođenju pesama.

Godine 2020. njena neto vrednost je bila procenjena na 365 miliona dolara, što znači da je prikupila više od 1,2 milijarde dolara u poslednje četiri godine.

"Time" ju je proglasio osobom godine

Tejlor Svift je najveća pop zvezda na svetu. Časopis "Time" ju je 2023. proglasio osobom godine.

"Ovo je najponosniji i najsrećniji trenutak u mom životu. I ovo je najkreativnija, najispunjenija i najslobodnija faza mog života", rekla je Tejlor nakon objave da je upravo ona osoba godine. Svift je pobedila u konkurenciji širokog spektra finalista, uključujući Barbi, bivše tužioce bivšeg predsednika Donalda Trampa i britanskog kralja Čarlsa III.

Tejlor Svift je zaradila slična priznanja od časopisa "People", koji ju je proglasio najintrigantnijom osobom godine 2023. godine. NJena veština pisanja pesama i poslovni njuh čak su podstakli pokretanje kolegijuma o njoj, uključujući one na univerzitetima Stanford, California, Berkeley i Harvard.

(Index.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas